Pretraga

Dobra vijest za maturante: Postoji način na koji se možete riješiti stresa prije mature

A- A+

Vjerujemo kako dane provodiš zadubljen u knjige, a jedini kontakt s ljudima ostvaruješ putem društvenih mreža. Došlo je to vrijeme godine, vrijeme državne mature i jedini zadatak maturanata je da uče i polažu ispite. No, ako ti se čini da ćeš uskoro pregorjeti, uzmi pauzu. Znamo i kako i gdje možeš odahnuti od učenja.

U petak 7. lipnja od 11h Effectus – Studij financije i pravo otvaraju svoja vrata za posjetitelje. Dan otvorenih vrata namijenjen je prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti školovanje.

Na Danu otvorenih vrata predstavit će se Studentski zbor Effectusa gdje će posjetiteljima prikazati što rade i na koji način zastupaju studente. Nakon toga slijedi radionica pod nazivom “Bez stresa na maturu” gdje će maturantima studenti i profesori pokazati na koji način se nositi sa stresom i kako okrenuti stresne situacije u svoju korist. Tu će studenti Effectusa dati svoja iskustva, a Dan otvorenih vrata će se završiti neformalnim druženjem i obilaskom visokog učilišta.

Ako si zainteresiran za studiranje na Effectusu, možeš se prijaviti za prijemni ispit. On će se održati 10. lipnja u 10h i u 18h. Sve što ti treba za prijavu možeš pogledati na ovoj poveznici.

Stoga, ako osjećaš da ne možeš više podnijeti razinu stresa koju trenutno doživljavaš, posjeti Effectus sutra u 11h. Sigurno ćeš odahnuti i steći motivaciju za nastavak učenja!

Posjeti Effectus na Kennedyjevom trgu 2 u Zagrebu

Dobra vijest za maturante: Postoji način na koji se možete riješiti stresa prije mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap