Pretraga

Doznajte na kojoj ćete lokaciji polagati prijemni za Filozofski i kakve su upute za to testiranje

A- A+

Kako biste upisali neki od smjerova Filozofskog fakulteta u Zagrebu, uz položenu državnu maturu potrebno je zadovoljiti i prag prolaznosti na dodatnoj provjeri znanja, prijemnom ispitu. Lista kandidata kao i točno mjesto polaganja tog testiranja koje se provodi 1. srpnja već su poznate.

Izdvojeni članak

Doznajte sve o postupku prijave i pisanja prijemnog ispita za Filozofski fakultet

Testiranje za upis na Filozofski fakultet provodi se u subotu, 1. srpnja u 12 sati, a zbog brojnosti kandidata, održat će se na čak četiri lokacije – južnoj zgradi Fakulteta strojarstva i brodogradnje, sjevernoj zgradi Fakulteta strojarstva i brodogradnje, na Filozofskom fakultetu te na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. 

Točan raspored testiranja s imenima kandidata dostupan je na ovoj poveznici, a s Filozofskog su zamolili da pažljivo pogledajte kamo trebate doći na testiranje. 

Također, kandidati su zamoljeni da provjere točnost svog imena i prezimena na popisima kandidata za razredbeni ispiti, a ako uočite nešto što ne odgovora podacima iz vaše prijave, javite se na [email protected].

Uz popis kandidata, priložene su i upute s ispravnim načinom rješavanja testova. 

– U svim će dvoranama testiranje početi istodobno i tko zakasni, neće moći pristupiti testiranju. S obzirom na česte zastoje u zagrebačkom prometu, savjetujemo Vam da barem jedan sat prije testiranja dođete u blizinu mjesta testiranja, kako bi na vrijeme ušli u zgradu i bez žurbe pronašli dvoranu Vašeg testiranja. U subotu 1. srpnja u 12 sati pred svakom će dvoranom početi prozivanje. Vaša je dužnost da sa sobom imate osobnu iskaznicu ili putovnicu, potvrdu o prijavi i dvije nove kemijske olovke koje pišu tamnoplavom ili crnom bojom. Obrasce za odgovore dobit ćete prilikom ulaska u dvoranu za testiranje, savjetuju s Filozofskog, a detaljne upute možete vidjeti ovdje.

Također, radi dodatne orijentacije oko toga kako izgledaju pitanja, savjetujemo vam da riješite naše kvizove dostupne na poveznicama: Kviz 1 i Kviz 2.