Pretraga

Evo kako doći do 20% popusta na pripreme za državnu maturu

Matura je sve bliže, a još niste krenuli na pripreme? Vremena je sve manje, a pronaći pravo mjesto za pripreme već postaje izazov.  Algebra organizira Dan ludih cijena 19. ožujka, kada ćete moći upisati pripreme za maturu s 20% popusta!

Iskoristi Dan ludih cijena na Algebri!

Rezervirajte 19. 3. za posljednji Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini, dođite do svog Algebra centra u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta na pakete priprema i pojedinačne predmete. Popust vrijedi na upis u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini, dakle za pripreme s početkom predavanja 4. travnja, za intenzivni ciklus s početkom predavanja 24. svibnja te za intenzivni ciklus s početkom predavanja 14. kolovoza.

Popust možete ostvariti u nekoliko jednostavnih koraka.

  • 1. korak – posjetite stranicu Dana ludih cijena.
  • 2. korak – ispunite prijavnicu i rezervirajte popust
  • 3. korak – u četvrtak, 19. ožujka, na sam Dan ludih cijena, dođite u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i ostvarite popust pri upisu u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini. Ako u vašem gradu nema Algebra centra, popust možete ostvariti i online kupnjom priprema za koje ste se odlučili, s tim da plaćanje mora biti izvršeno 19. ožujka.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.