Pretraga

Fakultet otvara svoja vrata učenicima: Imate priliku vidjeti što vas čeka na studiju

A- A+

Dan otvorenih vrata fakulteta odlična je prilika da iz prve ruke vidite što vas na studiju očekuje, čujete dojmove trenutnih studenata i upoznate profesore. Tu priliku dobit će svi koji u četvrtak, 27. travnja posjete Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Događaj se ove godine održava uživo, a svoj dolazak je potrebno prijaviti.

Dan otvorenih vrata FOI

FOI organizira Dan otvorenih vrata i poziva sve učenike da ih posjete | Foto: FOI

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u četvrtak, 27. travnja 2023. održati svoj Dan otvorenih vrata 2023. (DOV2023). Nakon višegodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa i održavanja događanja isključivo online, ovogodišnje izdanje DOV-a održat će se uživo.

Dan otvorenih vrata održat će se s početkom u 12:00 sati na adresi FOI 1 (Pavlinska 2, Varaždin), no u programu je predviđen i obilazak novog objekta FOI 3 (Vila Oršić) u neposrednoj blizini.

Kako izgleda program?

Program će obuhvatiti:

  • prezentaciju FOI-ja i studijskih programa s osnovnim informacijama za upis (FOI 1, dvorana 1)
  • panel diskusiju FOI studenata (FOI 1, dvorana 1)
  • posjet laboratorijima za izvođenje praktične nastave (FOI 3)

Studenti Fakulteta organizacije i informatike | Foto: FOI

Kome je događaj namijenjen?

Cilj Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, a koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.

Dan otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti FOI-jevih studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima.

Što ćete sve čuti i vidjeti?

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju i nenastavnim aktivnostima, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema na FOI-ju koji će biti predstavljeni u okviru ovogodišnjeg DOV-a.

Uz to, učenicima će biti prezentirano čime se bave studentske udruge, što se radi u novoobnovljenim FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu i kakva su iskustva sadašnjih studenata.

Izdvojeni članak

FOI-jev studentski startup ruši rekorde na Kickstarteru: Prikupio više od 6 tisuća dolara u samo tjedan dana

Za posjet Danu otvorenih vrata FOI-ja prijavite se ovdje. Za dodatne informacije i grupne dolaske zainteresirani se mogu javiti FOI-ju na [email protected] ili na broj telefona 042/390 881.

Copy link
Powered by Social Snap