Pretraga

Foto: Cijeli dan smo pratili norijadu u Zagrebu, pogledajte najbolje trenutke

Norijada 2023. negdje još traje, no najveći je dio iza nas. Naši su reporterti bili cijeli dan na terenu i iz minute su u minutu izvještavali što se događa i kako se maturanti zabavljaju. Objavili smo i veliku fotogaleriju na Facebooku, a ovdje vam donosimo neke od najboljih trenutaka.

U petak, 26. svibnja, oko pet tisuća maturanata u Zagrebu je proslavilo svoj dan kroz najveću norijadu u državi. Spontano su se prijepodne okupili na Trgu bana Josipa Jelačića u samom centru pa se oko podneva zaputili u park Bundek. Tamo je u 13 sati službeno krenuo program.

Park Bundek središnje je mjesto proslave gdje je za maturante bio organiziran prigodni glazbeno-scenski program koji traje od 13.00 do 20.00 sati. Voditelj programa je animator Marko Petar Orešković, a izvođači su Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

Mi smo norijadu 2023. pratili diljem Hrvatske, a sad donosimo i najbolje trenutke u selektiranoj galeriji koju možete vidjeti gore. Cijelu fotogaleriju iz Zagreba možete vidjeti u objavi ispod.

Copy link
Powered by Social Snap