Pretraga

Generalna proba za državnu maturu – besplatno piši probne ispite mature, 25. i 26. siječnja u Algebri!

A- A+

Algebra te poziva da se prijaviš na ovogodišnje probno testiranje državne mature koje će se održati  25. 1. 2020. u Splitu, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli te 26. 1. 2020. u Zagrebu s početkom u 9:00 sati. Točnu lokaciju održavanja i satnicu pisanja ispita prema predmetima pronađi sa službenoj stranici Probnih ispita.

Probna državna matura na Algebri

S obzirom na to da se, prema anketi provedenoj nakon pisanja probnih ispita, čak 38 posto maturanata u ovom trenutku tijekom godine još ne priprema za predstojeći ispit državne mature, probni ispiti koje organizira Algebra sjajna su prilika da na vrijeme, i s još uvijek dovoljno vremena za učenje, procijeniš svoje znanje iz pojedinih predmeta.

Brojni maturanti koji se svake godine dobrovoljno odazivaju pisanju probnih ispita mature, s čak 98 posto svojih glasova kažu da su iznimno zadovoljni ovim projektom i da im je probno testiranje dobrodošlo u sklopu priprema za važan ispit kao što je državna matura.

Na dan održavanja probnih ispita pisat ćeš ispite iz tri predmeta – Matematike, Hrvatskog jezika i Engleskog jezika – na uobičajene dvije razine znanja (A i B), po gotovo svim pravilima državne mature (jedino je vrijeme rješavanja prilagođeno količini i odabiru ispitnih zadataka), pa ćeš na ovaj način steći pravo iskustvo koje te čeka na državnoj maturi.

Tijekom probnih ispita očekuju te zadaci koje su pripremili pomno odabrani srednjoškolski profesori s velikim iskustvom u pripremi učenika i samom procesu državne mature: radi se o originalnim zadacima koji su posebno za ovaj projekt pripremljeni prema odredbama ispitnih kataloga te ih stoga dosad nisu mogli susresti u zbirkama. Zapamti, probni ispiti su potpuno besplatni, a nakon polaganja, rezultate ispita ćeš dobiti mailom.

Svim maturantima koji pristupe pisanju probnih ispita mature Algebra odobrava popust u iznosu od 10% na upis bilo kojeg paketa priprema ili pojedinačnih predmeta na njihovim pripremama za državnu maturu.

Pozovi ekipu iz razreda i prijavite se već danas – broj mjesta na pisanju probnih ispita je ograničen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap