Pretraga

Instrukcije iz matematike za popravak uz garanciju uspjeha!

A- A+

Dogodio ti se popravni ispit iz matematike u srednjoj školi? Ne brini. Dođi u Algebru na instrukcije koje su posebno osmišljene za popravni ispit i mi ti garantiramo da ćeš popraviti ocjenu!

Za sve učenike koji žele savladati gradivo matematike srednje škole, uz pomno odabrane profesore koji vode cijeli proces i usmjeravaju učenika te uz inovativne metode poučavanja, nakon završetka nastave organiziramo instrukcije iz matematike u trajanju od 16 sati za detaljno objašnjavanje gradiva te u trajanju od 8 sati za objašnjavanje samo određenih dijelova gradiva.

Od zadnjeg dana škole do popravnog roka ostalo je malo vremena. Iz tog razloga, individualnim pristupom želimo se maksimalno posvetiti svakome od vas. Rad u malim grupama (3 – 8 učenika) omogućuje nam upravo to, a sve sa ciljem da što lakše dođemo do željenog rezultata – ispravljene ocjene iz matematike.

Garantiramo ti uspjeh ili vraćamo novac!

Ukoliko na popravnom ispitu ne popraviš ocjenu – vratit ćemo ti 100% uplaćenog iznosa!

Prijavi se putem mailapoduke@algebra.hr ili na brojeve telefona: Zagreb 01/2332-861, Split: 021/444-555, Rijeka: 051/214-036, Osijek: 031/373-400, a više informacija doznaj na www.poduke.hr.

Instrukcije iz matematike za popravak uz garanciju uspjeha!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap