Pretraga

Na Interliberu ove godine poseban kutak za sve zainteresirane za studiranje u inozemstvu

A- A+

Ove godine svi koji posjete Interliber 16. i 17. studenog imat će priliku pobliže se upoznati s obrazovanjem u inozemstvu jer se na Velesajmu istodobno održava World Education Fair. Na jednom mjestu bit će dostupne informacije o srednjim školama i fakultetima u inozemstvu, Work and Travel programu i mnogim drugim mogućnostima, a dijelit će se i super nagrade.

World Education Fair – Integral Edukacijski Programi

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu. Pomoću ovog projekta više od 30.000 mladih godišnje dobije besplatno savjetovanje o obrazovanju, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i upiše studij u inozemstvu. Ove godine možeš to biti upravo ti!

U ovom projektu sudjeluje više od 250 obrazovnih institucija svijeta i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Organizator ovog sajma u Hrvatskoj je Integral Edukacijski Programi koji ovim putem želi osvijestiti mlade o brojnim mogućnostima obrazovanja na raznim europskim i svjetskim institucijama.

Tijekom sajma pružit će informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima.

Zbog velike posjećenosti sajma, ako želiš izbjeći gužvu možeš se prijaviti već sada kako bi bio siguran da ćeš dobiti sve informacije koje želiš, a na taj način možeš doći do 5 besplatnih IELTS priprema i 5% popusta na navedene pripreme, čak 20% popusta na test profesionalne orijentacije, do 10% popusta na jezične tečajeve u inozemstvu te Work & Travel USA popust od 30$ i besplatnu garanciju u slučaju odbijanja vize. Isplati se doći, zar ne?

Također, bit će predstavljeno ukupno 65 obrazovnih institucija iz 11 zemalja, a na sajmu će sudjelovati i predstavnici najboljih sveučilišta, srednjih škola i centara za jezične tečajeve iz raznih zemalja. Cijeli program sajma možeš pogledati ovdje.

Dakle, ako se nađeš na Interliberu 16. ili 17. studenog, potraži dvoranu Cres i pogledaj što se nudi na World Education Fairu. Studiranje u inozemstvu nije toliko nedostižno, bitno je samo skupiti hrabrosti i odvažiti se.

Na Interliberu ove godine poseban kutak za sve zainteresirane za studiranje u inozemstvu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap