Pretraga

Izmijenjen ključ za odgovore na maturi iz Matematike: Pogledajte koja se sve rješenja priznaju

A- A+

Nakon što su u srijedu objavljeni prijevremeni rezultati državne mature i pragovi prolaznosti za svaki od ispita. Slično kao i prethodnih naknadno je izmijenjen i ključ za odgovore na ispitu iz Matematike – u dokument su dodana sva rješenja koja su maturantima priznata u ispitu.

matura matematika kalkulator

Foto: srednja,hr

Nakon što su ocijenjeni ispiti mature te objavljeni prijevremeni rezultati ispita i pragovi prolaznosti, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je nove ključeve za odgovore na A i B razini Matematike. U dokumentu su navedena sva rješenja koja se priznaju maturantima.

To je važno, jer je ključ za odgovore dokument na kojeg se maturanti mogu pozvati ako planiraju ulagati žalbu na bodovanje svog ispita. Osim na ključ za odgovore prilikom eventualnog ulaganja žalbe, moguće je pozvati se i na ispitni katalog za taj predmet mature.

Izdvojeni članak
državna matura ocjena

Rok traje samo 48 sati: Provjerite kako se žaliti na bodovanje ispita mature

Novi ključ za odgovore za A i B razinu Matematike možete vidjeti u dokumentima u nastavku s tim da se u dokumentima prvo nalaze zadaci, a onda ključevi za odgovore. Ovogodišnje pragove prolaznosti možete proučiti na poveznici.

Napomena: ako vam dokumenti u nastavku nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.19 MB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.26 MB]

Copy link
Powered by Social Snap