Pretraga

Je li marihuana droga ili lijek saznajte u subotu kroz radionice i predavanja na FBF-u

A- A+

Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu otvorit će svoja vrata svima zainteresiranima ove subote. Na Danima otvorenih vrata široj će se javnosti predstaviti farmaceutska i medicinsko-biokemijska struka kroz zanimljiva predavanja i radionice na temu Od molekule do lijeka. Ne sumnjamo i kako će mnoge zainteresirati zanimljivo predavanje o tome je li marihuana droga, lijek ili oboje.

Farmecutsko-biokemijski fakultet/ Foto: Ivan Klindić|www.ivanklindic.info

Farmaceutsko-biokemijski fakultet, sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, jedini je fakultet i vodeća znanstveno-istraživačka institucija u Republici Hrvatskoj koja obrazuje farmaceutske i medicinsko-biokemijske stručnjake.

Izdvojeni članak

Smotra Sveučilišta kreće u četvrtak: Posjetitelje očekuju novi sadržaji

Zbog toga će zasigurno brojne maturante i sve ostale zainteresirane obradovat će vijest kako im FBF otvara svoja vrata ove subote, 19. studenog. Svi posjetitelji će u zanimljivim radionicama i na predavanjima moći sudjelovati od 12 do 15 sati, a glavna tema Dana otvorenih vrata je ‘Od molekule do lijeka’.

Posjetiteljima će biti prikazan promotivni film o fakultetu, a zatim slijede predavanja na temu ‘Marihuana-droga i/ili lijek’ te ‘Studentski život jednog farmaceuta/medicinskog biokemičara’.

U sklopu Dana otvorenih vrata, posjetitelji će sudjelovati i na praktičnim radionicama raznih tema: ‘Dugine boje u epruveti’, ‘Može li boja liječiti’, ‘Gelovi-male tajne velikih molekula’, ‘Od čega boluje gospodin M.B.’, ‘Neka hrana bude tvoj lijek!’ i slične poučne radionice koje bi srednjoškolcima mogle biti od velike koristi.
Čitav program možete vidjeti ovdje.

Je li marihuana droga ili lijek saznajte u subotu kroz radionice i predavanja na FBF-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap