Pretraga

Kakve online pripreme za maturu su najbolje? Ove značajke vam daju ozbiljne prednosti

A- A+

Iako su prošle godine mnogi kritizirali online učenje i nastavu kao nedovoljno efikasnu, takvo učenje može biti itekako uspješno, a jako jednostavno. Što mora imati platforma koja će vam omogućiti uspješnu pripremu za maturu online i koje su prednosti takvog načina pripreme, doznajte u tekstu.

online pripreme za maturu

Online učenje ima mnogo prednosti. Ne moraš gubiti vrijeme na odijevanje i putovanje, a učiš iz sigurnosti svojeg doma | Foto: Unsplash

Maštaš o tome kako ćeš ostvariti uspješan i unosan posao u budućnosti i priuštiti si sve što želiš? Uspješno polaganje mature svakako je prvi i najvažniji korak prema upisu na željeni faks i životu o kakvom sanjamo, a kao i za sve najvažnije stvari u životu, jako je bitno pronaći kako brzo i uspješno doći do toga.

Iako su prošle godine mnogi kritizirali online učenje i nastavu kao nedovoljno efikasnu, 2021. godina pokazala nam je da to uistinu nije tako! Online učenje može biti itekako uspješno, a jako jednostavno.

Koliko će online učenje biti uspješno ponajprije ovisi o platformi na kojoj se odvija, o profesoru koji podučava, ali i o samom učeniku. Digitalna platforma mora biti pregledna, jednostavna i intuitivna te, naravno, osigurati zanimljiv sadržaj predmeta koji poučava. maXtura i njihova platforma IZZI to omogućavaju na vrlo pristupačan način, a mogućnost stalne komunikacije s čak dvoje profesora po grupi osigurava svladavanje i najtežeg gradiva.

Izdvojeni članak
maturantica

Strahuješ od mature? Ove pripreme, uz gradivo, uče i suočavanje sa strahom

Pripremaj se kada tebi to odgovara!

Najveća prednost online nastave je fleksibilnost. Fantastično je što se sadržajima i nastavi može pristupiti iz kućne fotelje, ne gubiti vrijeme na odijevanje i putovanje, a možda je još važnije što možeš učiti u bilo koje doba dana i noći. Ako si noćni tip ili možda imaš jako bučne ili aktivne članove kućanstva, ova će ti prednost jako dobro doći! Kao i mogućnost ponavljanja prethodnog gradiva s pomoću snimki predavanja u slučaju da ti trebaju dodatna pojašnjenja ili pomoć. Dakle, možeš se naspavati i popiti jutarnju kavu, a ne propustiti predavanje!

U slučaju da možeš sve to, a da ti se pritom nudi mogućnost i online nastave uživo i kasnijeg korištenja svih sadržaja, zajedno sa stalno dostupnim predavačem u paketu, kao u slučaju maXture, naprosto ubijaš dvije ili čak tri muhe jednim udarcem. I prolaziš na maturi brzo, uspješno i jednostavno!

I za kraj, maXtura trenutačno ima i posebnu ponudu! Do kraja mjeseca u tijeku je naša akcija Dovedi prijatelja; 30 % popusta na jedan predmet za oboje jer ipak je najljepše učiti u društvu!

 

online pripreme za maturu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap