Pretraga

Kalendar aktivnosti za pristupnike koji prijavljuju ispite državne mature

A- A+

Prijave za ispite državne mature i studijske programe započele su 1. prosinca, a sada je NCVVO objavio kalendar rokova svih aktivnosti koje maturanti trebaju obaviti.

Vjerujemo da ste se već počeli pripremati za državnu maturu. U nedjelju su počeleprijave ispita državne mature i studijskih programa. Donosimo detaljan pregled svih rokova aktivnosti koje morate obaviti, a koje je objavio NCVVO.

Izdvojeni članak

Državna matura: Kalendar prijava i polaganja ispita te ispitni katalozi za obvezne i izborne predmete

NCVVO je objavio kalendar aktivnosti za pristupnike koji u školskoj godini 2013./2014. završavaju četvrti razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj, kao za kandidate koji su završili četverogodišnju srednju školu od 2010. do 2013. godine kao redovni učenici.

Dostupni su i datumi za pristupnike koji u školskoj godini 2013./2014. završavaju četverogodišnje srednje obrazovanje u ustanovama za obrazovanje odraslih i pristupnike koji završavaju obrazovanje u inozemstvu. 

Pristupnici koji su obrazovanje završili prije 2010. godine također mogu saznati datume do kojih trebaju obaviti određene aktivnosti.

Kalendar aktivnosti za pristupnike koji prijavljuju ispite državne mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap