Pretraga

KiF objavio koliko je još mjesta ostalo za upis: Poznat datum prijemnog u jesenskom roku

A- A+

Ljetni rok upisa na fakultete završen je nedavno. I dok na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na studiju Kineziologije mjesta ima još samo za strane državljane, na studiju Izobrazba trenera ostalo je još mjesta za državljane RH. Objavljen je i datum prijemnog ispita u jesenskom roku.

KIF/Foto: Srednja.hrKako su priopćili s KiF-a, razredbeni ispit za upis pristupnika na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija održat će se samo za pristupnike strane državljane na kojoj rang listi je ostalo pet nepopunjenih upisnih mjesta. Razredbeni ispit za upis pristupnika na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u rujanskom roku održat će se za sljedeće smjerove:

Izdvojeni članak

Stigli rezultati zahtjevnog prijemnog za KiF: Najbolji na listi otkrio nam tajnu svoga uspjeha

  • Sportska rekreacija (redoviti) – 8 slobodnih mjesta
  • Fitness (izvanredni) – 30 slobodnih mjesta
  • Kondicijska priprema sportaša (izvanredni) – 48 slobodnih mjesta
  • Sportska rekreacija (izvanredni) 21 slobodno mjesto
  • Razni sportovi (izvanredni) 114 slobodnih mjesta

Razredbeni ispit u rujanskom roku za sve pristupnike strane državljane koji su prijavljeni za integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija i za pristupnike prijavljene za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera održat će se u subotu, 7. rujna 2019. godine. Osim prijave za upis na studij koju pristupnici izravno unose u Postani student, pristupnici su također dužni, u razdoblju od 29. kolovoza do 4. rujna predati prijavu za razredbeni ispit na samome fakultetu.

Važno je naglasiti da će se pristupnicima koji su na razredbenom ispitu u srpanjskom roku prošli razredbeni prag i ispunili sve druge uvjete za upis na redoviti preddiplomski stručni studij, a na željeni studij nisu se uspjeli upisati zbog ograničene upisne kvote ili osobnih razloga, postignuti rezultati na razredbenom ispitu priznati kao relevantni rezultati za upis na izvanredni studij na istom smjeru u rujanskom roku. Pristupnici koji su na razredbenom ispitu u srpanjskom roku uredno obavili zdravstveni pregled, zadovoljili na provjeri znanja plivanja i na provjeri specifičnih motoričkih znanja i/ili specifičnih motoričkih sposobnosti, ali se na željeni studij nisu upisali, a žele promijeniti smjer u rujanskom roku, podvrgavaju se samo provjeri specifičnih motoričkih znanja i/ili specifičnih motoričkih sposobnosti za željeni smjer, a troškove razredbenog ispita plaćaju 300,00 kuna. Više o prijemnom u jesenskom roku, doznajte na ovoj poveznici.


Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našim Facebook stranicama Maturanti 2019. i Maturanti 2020. te u grupi Državna matura. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura. Više tekstova o maturi 2019. čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap