Pretraga

Klub mladih Split organizira besplatne pripreme za maturu te instrukcije

A- A+

Klub mladih Split u sklopu svog programa organizira besplatne edukacije za srednjoškolce i brucoše. Radi se o pripremama za državnu maturu iz matematike za nižu razinu, pripremama za upis na arhitekturu te instrukcije iz određenih predmeta za srednjoškolce i brucoše računarstva. Provjerite do kada su prijave za pojedine poduke, ali svakako požurite jer je ograničen broj mjesta.

Klub mladih Split organizira besplatnu poduku i ponavljanje gradiva za srednjoškolce i brucoše. Riječ je o pripremama za državnu maturu iz matematike za nižu razinu, pripremama za upis na arhitekturu te instrukcijama iz određenih predmeta za srednjoškolce i brucoše računarstva.

Izdvojeni članak

Prijavite se na besplatne pripreme za maturu, koje organizira Udruga imaginacija

Besplatne pripreme za državnu maturu iz matematike osnovne razine

Za pripreme iz matematike osnovne razine prijaviti se možete do 9. listopada 2015. na matea@klubmladihsplit.hr, a trebaju sadržavati ime i prezime, kontakt broj, školu i podatak koliko ste godina u srednjoj školi imali matematiku.

Pripreme će se održavati tijekom sedam mjeseci i to utorkom od 20 do 21.45 u Klubu mladih Split, koji se nalazi na adresi Split 3, Ruđera Boškovića 20/II.

Grupa će se sastojati od desetero maturanata. Voditeljica priprema je Matea Bešlić, volonterka Kluba mladih, studentica računarstva na FESB-u.

Pripreme započinju u utorak, 13.10.

Izdvojeni članak

Zemlja znanja: Svaki drugi srednjoškolac u Hrvatskoj koristi privatne instrukcije

Besplatne repeticije (instrukcije) za srednjoškolce i brucoše

Klub mladih Split organizira i besplatne instrukcije za maturante i brucoše kojima je potrebna pomoć u svladavanju gradiva iz određenih predmeta.
Srednjoškolci se mogu javiti za repeticije iz matematike, fizike, kemije i hrvatskog jezika.

Brucoši studija računarstva s FESB-a mogu se javiti za repeticije iz fizike, programiranja i elektrotehnike. Instrukcije će voditi Petra Kakić, Ljubo Mamić, Petar Perišić i ostali volonteri Kluba mladih, studenti FESB-a.

Prijave je potrebno poslati na repeticije@klubmladihsplit.hr, a moraju sadržavati ime i prezime, kontakt broj, razred, školu/fakultet i napomenu iz kojeg predmeta su potrebne repeticije. Instrukcije će se održavati radnim danima u popodnevnim i večernjim satima u Klubu mladih, a točan termin prilagodit će se slobodnom vremenu volontera.

Izdvojeni članak

Murder – vrlo efikasna tehnika učenja za savladavanje opširnog gradiva

Besplatne pripreme za upis na arhitekturu

Zimski ciklus besplatnih priprema održavat će se tijekom dva mjeseca, ponedjeljkom od 20 do 21.45 sati, također u Klubu mladih Split.

Grupa će se sastojati od najviše 12 polaznika. Kao i prošle akademske godine, pripreme će voditi studenti splitskog Fakulteta građevinastva, arhitekture i geodezije, konkretno preddiplomskog studija arhitekture: Filip Eugen Lelas, Zdenko Pavičić i Roko Vilibić.

Pripreme se sastoje od crtaćeg dijela za ispit percepcije i ispite crtanja te teorijskog dijela za ispit opće kulture. Svi polaznici nose svoj pribor: blok 5 za crtanje i hb olovke.

Prijave se trebaju poslati do 14.10.2015. na arhitektura@klubmladihsplit.hr, a moraju sadržavati ime i prezime, kontakt broj, školu i razred.

Pripreme započinju u ponedjeljak, 19.10.
Iz Kluba mladih Split kao referencu navode i kako su svi oni koji su prošle godine bili redoviti na pripremama sada studenti arhitekture.

U priopćenju koje su nam iz spomenutog Kluba poslali kao važna napomena stoji da će u slučaju velikog broja prijava prednost imati srednjoškolci i brucoši slabijeg imovinskog statusa.

Isto tako, pozivaju mlade koji se žele priključiti volonterima u davanju besplatnih repeticija i priprema da se jave na klubmladih.split@gmail.com.

Klub mladih Split organizira besplatne pripreme za maturu te instrukcije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap