Pretraga

Maturanti razredniku donijeli pečenje, on pustio suzu: Zbog njega im nije bilo muka ići u školu

A- A+

Maturanti Srednje strukovne škole Velika Gorica od svog su se razrednika oprostili s pečenim odojkom. S pečenjem na ramenima ušetali su se u školu, a onda i u učionicu gdje je bio njihov razrednik koji nije očekivao ovakav poklon. Pustio je i suzu, a maturanti su to za njega napravili jer im je on uljepšao boravak u srednjoj školi.

Foto: Screenshot | RTL Danas

Profesora Strojarstva Zoran Lovrić u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica dobio je iznenađenje za kraj godine kakvo se ne viđa svaki dan. Njegov razred maturanata u školu mu je na ramenima dobio – pečenog odojka.

– Emocije su krenule, ostanete bez teksta u tom trenutku jednostavno jer ne znate čime ste to zaslužili, rekao je profesor i razrednik za RTL Danas reporterki Nikolini Matošević.

Izdvojeni članak
janjesabacrazrednik

[FOTO] Kakav hit: Učenici razredniku za kraj nastave poklonili – janje

Maturanti su otkrili kako im je on bio najbolji profesor, ali i najbolji razrednik upravo zbog načina na koji se odnosio prema njima tijekom srednjoškolskog obrazovanja te da im zbog njega nije bilo muka ići u školu.

– Nije da se ujutro probudiš i odmah misliš kako mrziš ići u školu jer kad vidiš da imaš razrednika, taj dan to je odmah pozitivan, rekao je maturant Tvrtko Hrženjak za RTL Danas.

@zoranlovricvg @Luka Brlek233 @Dario Krizic @Mario✌🏼 @s.kranjcina @Mihael Kranjcina @filipecki001 #fyp #oldschool #bakaric #norijada ♬ original sound – ZoranLovricVG

Sa svojim učenicima povezao se i na svim društvenim mrežama kako bi ih, kako je rekao, bolje razumio i upoznao. Tako profesor ima i svoj TikTok profil gdje se nerijetko nađu i videi s njegovim učenicima.

Copy link
Powered by Social Snap