Pretraga

maXtura zna sve o maturi: Prijavi se na besplatne webinare i ostvari popust na pripreme

A- A+

Novi su katalozi za državnu maturu objavljeni, kao i mnoštvo noviteta o pojedinačnim predmetima i razinama pojedinih obveznih predmeta. Maturante ove godine čeka mnogo novosti, a maXturini webinari ponovno su pravo mjesto gdje ih prvi mogu doznati.

maxtura

maXtura jedina nudi i besplatne webinare za pomoć u pripremi za maturu 2023. | Foto: Profil Klett

Besplatni webinari

maXtura i ove jeseni nudi besplatne webinare namijenjene učenicima, ali i profesorima i roditeljima. Ovim projektom Profil Klett pomaže maturantima da na najbolji mogući način osvijeste važnost pripreme za maturu. Besplatni webinari pružaju najvažnije informacije o tome kako se računaju bodovi, uvjetima o upisu na faks, obveznim i izbornim predmetima na maturi, a može im pristupiti svatko tko se prijavi na maxtura.hr. Svaki webinar drži stručni predavač, i to u čak dva pomno odabrana termina koji se praktično uklapaju u učeničke rasporede – subotom u 11 sati i srijedom u 19 sati.

Pripremaju i na suočavanje s tremom

Dva od osam webinara čine dvije teme koje se odnose na karijerno savjetovanje i psihološki aspekt pripreme za maturu, što je velika novost jer nijedne organizirane pripreme za maturu u svom programu ne nude ništa slično.

Već ove subote 22. 10. u 11 h čut ćete tips & tricks o računanju bodova, odabiru razina i popularnosti pojedinih fakulteta naše suradnice s višegodišnjim stažem u NCVVO-u.

maxtura

Raspored maXturinih webinara | Foto: Profil Klett

Webinari za svaki predmet

Drugu skupinu besplatnih webinara čine tematski webinari posvećeni pojedinim predmetima – obveznim i izbornim. Svaki webinar nudi odgovore na konkretna pitanja vezana uz pojedini predmet: kako točno izgleda ispit, kako najbolje organizirati učenje s obzirom na teme i sadržaj, kada početi te najvažnije, koje su novosti za svaki od predmeta na maturi 2023. godine.

Uz ove besplatne webinare, maXtura nudi i jedinstven program digitalnih priprema za maturu koje uključuju interaktivna predavanja vrhunskih predavača od kojih u svakom trenutku možete dobiti odgovore na sva svoja pitanja te pristup digitalnoj platformi IZZI s mnoštvom zadataka i videa dostupnih za ponavljanje i učenje. Predavanja su online uživo i prilagođena potrebama svakog polaznika, a snimke predavanja dostupne za neograničeno pregledavanje i ponavljanje gradiva.

Nagrađujemo sve prisutne na webinaru!

Kako bismo ti olakšali proces koji je pred tobom, osigurali smo ti i 15 % popusta na najbolje pripreme za maturu u Hrvatskoj! Prijavi se, gledaj nas i zaradi vrijedan promokod!

Copy link
Powered by Social Snap