Pretraga

Mnogima je ovo najvažnija novogodišnja odluka: Imamo savjet kako da ju ostvarite bez stresa

A- A+

Ako je jedna od tvojih novogodišnjih odluka uspješan prolaz na maturi, ove informacije nikako ne smiješ propustiti! Jedinstven program priprema za maturu – maXtura – pokazat će ti kako uspješno i bez stresa položiti maturu!

Najvažnija novogodišnja odluka za ostatak života: uspješno položiti maturu | Foto: Unsplash

Nakon pandemije i svih njezinih posljedica svi se želimo što manje stresirati, očuvati zdravlje i rješavati stvari brzo i jednostavno, a opet pritom biti uspješni! Ako ti je jedan od ciljeva 2022. godine uspješno polaganje mature – maXtura je rješenje upravo za tebe! Jedinstven program priprema za maturu koji drže vrhunski predavači online u realnom vremenu, napravljen je točno prema svemu onome što traže ispiti na maturi. Ne trebaš trošiti vrijeme na putovanja i dolaske, a svaki predavač odgovorit će na svako tvoje pitanje i pružiti ti pomoć za sve što ne razumiješ ili te dodatno zanima.

Novogodišnja odluka koja utječe na budućnost

maXtura nudi i snimke za naknadno pregledavanje i ponavljanje gradiva pa se možeš pripremati u bilo koje doba dana. Uz to, jednostavna digitalna platforma IZZI sadrži velik broj zadataka za ponavljanje i omogućava ti provjeru točnosti rezultata. I možda najvažnije – maXtura je jedini program priprema za maturu koji ti nudi tips and tricks kako da uspješno položiš maturu bez stresa. U sklopu priprema doznat ćeš kako smanjiti tremu i riješiti se straha te otkriti najbolji stil učenja za sebe.

Izdvojeni članak
online pripreme za maturu

Kakve online pripreme za maturu su najbolje? Ove značajke vam daju ozbiljne prednosti

Ukratko, maXtura se pobrinula da prođeš maturu uspješno, brzo i jednostavno te da ti bude zanimljivo, korisno i zabavno u procesu priprema! Naprosto, najbolja moguća kombinacija!

I na kraju važna obavijest za sve naše sadašnje i buduće polaznike; zbog velikog interesa akciju Dovedi prijatelja, gdje ti i frend/ica dobivate 30 % popusta na jedan predmet, produžujemo do 6. 1. I zato, prijavi se i ostvari popust!.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap