Pretraga

Na prijemni za zagrebački Filozofski dođite pola sata ranije

A- A+

Nešto manje od 3200 ljudi pristupit će testu intelektualnih sposobnosti koji je dio razredbenog postupka za upis na zagrebački Filozofski fakultet. Testiranje počinje sutra, 4- srpnja, u 12 sati, ali s Fakulteta preporučuju da se dođe barem pola sata prije. Slobodnih je mjesta ove godine 1117.

foto:srednja.hr

Izdvojeni članak

Budući ‘filozofi’- Bez ‘Potvrde o primitku prijave na razredbeni’ nećete moći saznati rezultate

3200 kandidata, 1117 mjesta

Test intelektualnih sposobnosti za upis na zagrebački Filozofski fakultet održat će se sutra, 4. srpnja, s početkom u 12 na pet lokacija u Zagrebu, sjeverna i južna zgrada Fakulteta strojarstva i brodogradnje, XI. gimnazija, Učiteljski fakultet te sam Filozofski.

Ako ste jedan od onih skoro 3200 koji će pristupiti testiranju, popis s lokacijama i dvorana u koje ste razmješteni možete naći ovdje.

Dva dijela ispita

Upravo zbog mnogo kandidata te više lokacija, s Filozofskog mole da se na testiranje dođe barem pola sata prije jer točno u podne počinje prozivka. Sa sobom je potrebno imati osobnu ili putovnicu te ‘Potvrdu o primitku prijave’.

Što se samog ispita tiče, on će se sastojati od dva dijela. Prvi je test općih sposobnosti koji će se pisati 50 minuta. Nakon njega slijedi pauza od 15 minuta pa test apstraktnog mišljenja za koji će kandidati na raspolaganju imati 60 minuta.
Slobodnih stolica na zagrebačkom FF- u ove je godine 1117 u sklopu 45 preddiplomskih studija.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap