Pretraga

Najopširnije pripreme za maturu kreću u studenom, upisi u tijeku

A- A+

Znaš li da na nekim fakultetima za upis jednog mjesta konkurira više desetaka maturanata? Ove godine te očekuje državna matura i upis na fakultet? Želiš li biti siguran u svoj rezultat počni se pripremati na vrijeme, sustavno i temeljito.

pripreme za maturu

U Algebri upravo traju upisi na najopširnije pripreme za maturu | Foto: PR

U Algebri upravo traju upisi na prvi i najopširniji ciklus priprema za državnu maturu. Nastava započinje 13. studenog 2021. na više lokacija u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Termin priprema koji započinje u studenome namijenjen je maturantima koji žele na vrijeme provjeriti svoje znanje i pravovremeno započeti s pripremama! Unutar ovog termina nastava se održava subotama s optimalnim brojem sati nastave dnevno, no u produženoj satnici u odnosu na ostale termine.

Upisom priprema za maturu u Algebri sudjeluješ u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem Algebra uz partnere OTP Banku i Autoškolu Marvix dijeli vrijedne stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.

Algebra je i idejni začetnik polaganja besplatnih probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata. Prvu probni ispit mature, i to iz hrvatskog jezika polaže se 29. 1. 2022., a već možeš rezervirati svoje online mjesto ovdje.

Algebra svoje pripreme provodi u učionicama diljem Hrvatske ali i u online formatu što znači da pripreme možeš pohađati i ako u tvom gradu ili mjestu nema Algebrinog centra. Što čekaš, požuri s rezervacijom svog termina ovdje, kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

Najopširnije pripreme za maturu kreću u studenom, upisi u tijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap