Pretraga

NCVVO se preselio: Provjerite na koju adresu po novome šaljete svoje dokumente

A- A+

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja promijenio je svoju lokaciju te je u periodu selidbe, od 30. listopada pa do danas (16. studenog), bilo onemogućeno izdavanje potvrda o položenim ispitima državne mature. Od današnjeg datuma, možete dokumentaciju potrebnu za izdavanje duplikata svjedodžbi ili potvrda kao te dokumente za verifikaciju slati na novu adresu ulica Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10020 Novi Zagreb.

Institucija koja se bavi provedbom državne mature NCVVO, od danas je smještena na novoj adresi. Kako nam priopćavaju, ugovor o najmu prethodnog prostora na adresi u Petračićevoj 4 je istekao pa su se odlučili preseliti u ulicu Damira Tomljanovića Gavrana 11, gdje očekuju i veći stupanj sigurnosti, što nije nevažno prisjetimo li se nemilih scena s ljetnog roka mature ove godine.  

Izdvojeni članak

[Državna matura] Popis svih lektira za esej iz hrvatskog jezika

Obzirom da u razdoblju od 30.listopada do 16.studenog 2015. godine Centar nije bio u mogućnosti izdavati potvrde o položenim ispitima državne mature radi preseljenja, valja naglasiti da od danas te dokumente ponovno možete dobiti.

U priopćenju na stranicama postani-student.hr naglašeno je da učenici koji su ove ili prošlih godina položili ispite državne mature u svojim školama i nisu preuzeli svoje potvrde i svjedodžbe, trebaju ih preuzeti u svojim školama.

Dokumentaciju potrebnu za izdavanje duplikata svjedodžbi ili potvrda kao i dokumente za verifikaciju sada dakle možete slati na novu adresu NCVVO-a – ulica Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10020 Novi Zagreb.

NCVVO se preselio: Provjerite na koju adresu po novome šaljete svoje dokumente
Share via
Copy link
Powered by Social Snap