Pretraga

Jedno sveučilište organizira besplatne pripreme za četiri predmeta državne mature

A- A+

Još svega nekoliko dana ostalo je za prijavu ispita državne mature, tu radnju maturanti mogu obaviti do 15. veljače. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i ove će godine provoditi besplatne pripreme za četiri predmeta mature.

Foto: M. Gelenčir, srednja.hr

Sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli priopćeno je kako će to sveučilište i ove godine provoditi besplatne pripreme za državnu maturu.

– Pripreme će se odvijati iz predmeta hrvatski, engleski i talijanski jezik, te matematike na razini A i B. S obzirom na situaciju s epidemijom COVID-19, naknadno ćemo objaviti oblik održavanja priprema (online ili fizički), priopćili su s pulskog sveučilišta.

Sve zainteresirane pozvali su da se prijave za primanje obavijesti o pripremama državne mature za 2021. godinu tako da u obrascu koji se nalazi ovdje unesu svoju važeću e-mail adresu uz privolu za primitak obavijesti.

Izdvojeni članak
studenti u dvorani

Donosimo listu najpopularnijih fakulteta među maturantima nakon prvog tjedna prijava

– Na navedenu e-mail adresu primit ćete sve buduće obavijesti o održavanju priprema za 2021., poput datuma, oblika provođenja, broja raspoloživih mjesta i druge važne informacije. Broj mjesta na pripremama bit će ograničen, stoga pratite naše web stranice i e-mail obavijesti kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto, poručuju sa Sveučilišta u Puli.

Osim besplatnih priprema iz navedenih predmeta, Sveučilište u Puli maturantima će ustupiti snimke i materijale s prošlogodišnjih priprema za hrvatski, engleski i matematiku, a oni koji žele pristup tim materijalima trebaju se javiti na matura@unipu.hr.


Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našoj Facebook stranici Maturanti 2021. i u grupi Maturanti 2020./2021. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura. Više tekstova o maturi čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Za maturu se možete pripremati kroz pitanja s prošlih ispita u kvizovi.srednja.hr, gdje smo pokrenuli posebnu grupu za maturante kojoj se možete pridružiti ovdje.

Jedno sveučilište organizira besplatne pripreme za četiri predmeta državne mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap