Pretraga

Objavljena rješenja mature iz Matematike A i B razine: Pogledajte što vam je točno

A- A+

U tijeku je jesenski rok državne mature, a predmet s uvjerljivo najvećim brojem prijava i ove je godine Matematika. Ispit na B razini protekle je srijede pisalo 2.825 maturanata, a njih 758 pristupilo je ispitu više razine. Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje objavio je zadatke i rješenja tog ispita.

Foto: srednja.hr

Protekle srijede na jesenskom roku mature polagala se Matematika, ispit kojemu je na obje razine pristupilo ukupno oko 3.500 maturanata.

– Nisam strahovao od samog testa, više sam se bojao od tog stresa što sam imao jer mi je ovo bila zadnja prilika da upišem faks ove godine. Iskreno ispit je, po mom mišljenju, bio teži nego ljetni, smatram da bi mogao bolje riješiti ljetni nego ovaj jesenski. Nakon ispita nisam ni sam znao što osjećam jer tu su se dosta emocija miješala, kako pozitivne emocije, sreća što je napokon ovo sve gotovo, tako i strah, nadam se dvojci, ali će biti ‘gusto’, rekao nam je nakon ispita maturant Bruno koji je pisao A razinu.

Rješenja obje razine ispita NCVVO je objavio ovog petka, a vidjeti ih možete u dokumentima u nastavku. Napomena: ako vam dokumenti nisu vidljivi, potrebno je osvježiti stranicu.

Matematika A razina

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.37 MB]

Matematika B razina

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.30 MB]

Copy link
Powered by Social Snap