Pretraga

Olakšajte muke po maturi: Aplikacija za samostalnu pripremu državne mature

A- A+

Matura je pred vratima, maturanti kreću na razne pripreme za maturu, ako već nisu. Za sve one koji još razmišljaju žele li na pripremu ili nisu sigurni koliko zapravo znaju, rješenje je stiglo. EducirajMe je izbacilo web i mobilnu aplikaciju za samostalnu pripremu državne mature.

 

EducirajMe je projekt u sklopu kojeg se na inovativan način kroz  cjeloživotno obrazovanje provodi, učionička, digitalna i on-line edukacija. EducirajMe tim je nedavno razvio i aplikaciju za iOS, eDnevnik.

Kao plod 9-godišnjeg iskustva u održavanju priprema za Državnu maturu, putem kojih se pripremilo više od 1.000 maturanata kroz sve obvezne i izborne predmete na državnoj maturi, uz rezultate od 96% položenih državnih matura i od toga 96% upisanih željenih fakulteta, razvijena je jedinstvena web i mobilna aplikacija za samostalnu završnu pripremu ePripreme za Državnu maturu.

Pa tako, dragi maturanti, s jedinstvenom aplikacijom (web i mobile) možete se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu završno i neograničeno pripremati za maturu i kontinuirano provjeravati svoje znanje, a možda i kampanjcima bude od pomoći ?

Također kroz statistiku same aplikacije možete se uspoređivati i vrednovati s drugim maturantima iz cijele Hrvatske.

Aplikacija je jednostavna, inteligentna i sadrži sve predmete (obvezne i izborne), sve razine, unazad 3 posljednje održane Državne mature.

Povežite se i registrirajte  na ePripreme za državnu maturu i počnite ju besplatno koristiti tijekom probnog perioda

Aplikaciju je moguće pronaći i posebno i za android platformu na Google storeu.

Za iOS telefone, aplikaciju možete koristiti također putem educiraj.me jer je potpuno prilagođena i toj mobilnoj platformi

Olakšajte muke po maturi: Aplikacija za samostalnu pripremu državne mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap