Pretraga

Ostvari 20% popusta sad, a na pripreme za maturu kreni kasnije

Možeš držati čvrsto fige ili se krenuti pripremati na vrijeme za ispite državne mature. Ovo drugo olakšat će ti ovih dana Algebra! Ne propusti DAN LUDIH CIJENA u Algebri 24. 9. 2020. tijekom kojeg možeš upisati pripreme za državnu maturu uz čak 20% popusta!

Iskoristi Dan ludih cijena i ostvari popust na pripreme za maturu | foto: Algebra

Popust vrijedi na upis bilo kojeg Algebrinog ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete. Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako ostvariti 20% popusta na upis!

Algebrine pripreme održavaju se u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Varaždinu, Dubrovniku, Zaboku, Čakovcu, Sisku, te u online formatu što ih čini dostupnim maturantima iz bilo kojeg dijela Hrvatske, ali i maturantima iz BiH.

Upisom priprema za maturu u Algebri sudjeluješ u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem Algebra uz partnere OTP Banku, Flixbus i Studio Moderna dijeli vrijedne stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.

Algebra je i idejni začetnik polaganja probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata! Pohađaš li pripreme u Algebri dobivaš također mogućnost testirati svoje znanje u simuliranim uvjetima jednakim onima koji te očekuju na pravoj maturi.

Budi dio statistike koja kaže da 97% Algebrinih polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! 

Što čekaš, požuri s rezervacijom svog popusta ovdje,  kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

Ostvari 20% popusta sad, a na pripreme za maturu kreni kasnije
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap