Pretraga

Samo ovaj četvrtak upiši pripreme za maturu uz 20% popusta

A- A+

Još uvijek imaš vremena prijaviti ispite koje ćeš polagati na državnoj maturi, ali ako želiš ostvariti 20% popusta na pripreme, tada moraš požuriti u Algebru. 

Iskoristi Dan ludih cijena na Algebri i ulovi popust na pripreme za maturu! | foto: Algebra

Samo ovaj četvrtak 17. 12. 2020. Algebra ti omogućuje upis pripreme za državnu maturu uz 20% popusta. Zato ne propusti njihov Dan ludih cijena.

Popust vrijedi na upis bilo kojeg Algebrinog ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete. 

Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako ostvariti 20% popusta na upis!

Algebrine pripreme održavaju se u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Varaždinu, Dubrovniku, Zaboku, Čakovcu, Sisku, te u online formatu što ih čini dostupnim maturantima iz bilo kojeg dijela Hrvatske, ali i maturantima iz BiH.

Upisom priprema za maturu u Algebri sudjeluješ u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem Algebra uz partnere OTP Banku, Flixbus i Autoškolu Marvix dijeli vrijedne stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.

Algebra je i idejni začetnik polaganja probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata! 

Budi dio statistike koja kaže da 97% Algebrinih polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! 

Što čekaš, požuri s rezervacijom svog popusta ovdje,  kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap