Pretraga

Ovakav Advent još niste posjetili: Maturantima će se na njemu predstavljati faksevi

A- A+

Protekli mjesec maturanti su imali prilike na Smotri Sveučilišta u Zagrebu doznati što im se nudi na pojedinim studijima, a sada tu istu priliku imaju oni koji razmišljaju o studiju u Splitu. U sklopu Adventa na kampusu organizira se Smotra Sveučilišta u Splitu.

PMF Split|foto: https://www.pmfst.unist.hr/

Sveučilište u Splitu poziva sve srednjoškolce, posebno maturante na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se ove godine po prvi put  održati u sklopu Adventa na kampusu. Ovo predstavljanje studija održat će se 16. prosinca od 10 do 21 sat u auli Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Ruđera Boškovića 33.

– Učenici će imati priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu. Na štandovima fakulteta mogu pitati što ih zanima i dobiti promo materijale, a u predavaonici će se prikazivati prezentacije. Studenti će im iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i  polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama. Saznat će gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima mogu baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na splitskom kampusu, priopćili su sa Sveučilišta u Splitu.

Izdvojeni članak
matura_ postani student

Počinje prijava ispita državne mature: Maturanti, ovo su važni datumi i koraci koje trebate obaviti

Osim što ćete dobiti informacije o studiju, moći ćete prilikom ovog posjeta kampusu uživati i u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke Studentskog centra.

Podsjetimo, sredinom studenog održana je i Smotra Sveučilišta u Zagrebu, a kako je ona protekla pogledajte u videu na našem TikToku:

@srednja_hr Sve štandove fakulteta Sveučilišta u Zagrebu možete posjetiti na Smotri do 12. studenog! #smotrasveucilistauzagrebu #smotrasveucilista #smotra #sveuciliste #sveucilisteuzagrebu #faks #fakultet #studiranje #maturanti #maturant #srednjahr #fyp #foryourpage #foryou ♬ Pumpkins – Chris Alan Lee


Kako ne biste propustili ovakve i slične važne vijesti i informacije o maturi u 2023., pozivamo vas da pratite našu Facebook stranicu Maturanti 2023. te se učlanite u Facebook grupu Maturanti 2022./2023. Imamo i Instagram profil Državna matura, gdje također redovito pratimo događanja u vezi mature, svakako i ondje kliknite ‘Prati’. Kalkulator mature možete isprobati ovdje. Pitanja s prijašnjih matura možete rješavati u sustavu kvizovi.srednja.hr te tako provjeriti jeste li spremni za nadolazeće ispite.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap