Pretraga

Ove online pripreme za maturu su sve što trebate: Prijavite se sad i ostvarite popust!

A- A+

Uspješno položena državna matura za svakog je srednjoškolca prvi korak prema ostvarivanju snova i upisu željenog fakulteta. No, kao i svaki drugi put koji vodi prema uspjehu, i ovaj pred srednjoškolce, a posebno maturante, postavlja velike izazove – kako uskladiti sve školske i izvanškolske aktivnosti, kako kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme, te svakako, kako nadoknaditi eventualne propuste u učenju koji su se mogli skupiti kroz sva četiri razreda. Baš tu dolazi E-škola, prvi portal za pripreme za polaganje državnu mature!

Prijavi se za pripreme u E-školi dok traju akcijski popusti! | foto: E-škola

Spoj moderne tehnologije i vrhunskih predavača donosi pripremu za ispite državne mature na najlakši i najzanimljiviji način. To je upravo ono što možete očekivati od priprema u E-školi!

Ova dinamična godina sve nas je navela da promijenimo i prilagodimo svoje životne navike, a učenje je potpuno preseljeno u virtualnu sferu. E-školi ovo će biti druga generacija upisanih polaznika, zbog čega sa sigurnošću tvrde kako su spremni na sve izazove!

Portal E-škola je pristupačan i moderniziran način pripreme državne mature

Posebnost platforme za e-obrazovanje je što učeniku omogućava samostalan odabir vremena u tjednu i danu u kojem će se posvetiti učenju, dok se tempo obrade gradiva određuje po unaprijed utvrđenom rasporedu za svaki tjedan. Po navedenom tjednom rasporedu učenicima se omogućuje pregled video predavanja u kojem je obrađeno gradivo, te je svako video predavanje popraćeno nastavnim materijalima i zadatcima za ponavljanje dostupnima za preuzimanje. Učenicima je u virtualnim učionicama omogućeno postavljanje pitanja vezanih za sve nejasnoće iz gradiva obrađenog u tom tjednu.

Polaznici priprema se svrstavaju u virtualne razrede i rasporede ovisno o odabranim predmetima i razinama. U svakom virtualnom razredu učenici su sličnih ili istih predznanja, a nakon odslušanih predavanja učenici imaju mogućnost komunikacije sa predavačima, ali i ostalim učenicima. Još jedna prednost ovakvog oblika priprema je mogućnost upoznavanja učenika iz različitih krajeva Hrvatske, što otvara vrata novim poznanstvima i razmjeni iskustava.

Cijeli ciklus priprema započinje u studenom 2020. godine i traje od 18 do 22 tjedna ovisno o predmetima koji se obrađuju. Ako se do 1. listopada odlučite za ovaj tip priprema za maturu, možete uloviti popust od 20%. Više o tome možete saznati ovdje!

Požurite i iskoristite posebnu akcijsku cijenu za rane prijave!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap