Pretraga

Ovo morate znati o Trinomu, najvećim zagrebačkim pripremama za maturu

A- A+

TRINOM – najveći hrvatski specijalizirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu uskoro u centru Zagreba otvara novu poslovnicu.

Pročelje nove Trinomove zgrade

Najluksuznije uređen školski prostor u Zagrebu

Ovo će ujedno biti i najluksuznije uređen školski prostor u Zagrebu. Već i sam pogled na zgradu izvana daje naslutiti da će unutrašnjost daleko odskakati od standarda za školske prostore. U Trinomu su ovo jedva dočekali jer zbog nedostatka prostora već godinama moraju ograničavati broj kandidata koje upisuju. S nastavom u ovoj zgradi počet će u prvim danima 2014.
Podsjetimo da Trinom godišnje ima više polaznika nego sve ostale pripreme u Zagrebu zajedno.

No, Trinom nije samo glavno mjesto za pripremu Zagrepčana, u vrijeme školskih praznika u Trinomu se pripremaju stotine maturanata od Dubrovnika do Županje te maturanti iz susjednih država, posebice iz BIH. Stoga je Trinom sa svojih skoro 3000 polaznika godišnje sasvim sigurno u Hrvatskoj centralno mjesto za pripremu maturanata za DM. Svu nastavu održavaju samo u Zagrebu.

Veličina, ažurnost, online aplikacija

Trinom nije lider samo zbog svoje veličine. Bolje reći, veličina je posljedica liderstva u ovoj vrsti obrazovanja. Popričali smo s direktorom Trinoma i pitali ga što je tajna uspjeha u ovako teškim vremenima. – Sve nove ideje dolaze iz Trinoma, prvi smo započeli s profesionalnim savjetovanjem i održavanjem prezentacija o upisu na fakultet, prvi smo razvili strogi sustav kontrole rada naših profesora, jedini u državi za svaki tečaj imamo potpuno ažurirane nastavne materijale koji se osvježavaju svakih nekoliko mjeseci, a ove godine smo razvili online aplikaciju sa stotinama potpuno objašnjenih zadataka za učenje i testiranje od kuće koja je za naše polaznike potpuno besplatna, rekao je direktor Trinoma.

Na slici je detalj s jedne od mnogobrojnih besplatnih prezentacija koje u Trinomu održavaju na temu državne mature i upisa na fakultet.

Glavne prednosti, zašto tako mnogo maturanata odabire pripreme u Trinomu

ISKUSTVO – Samo se jedna škola u Zagrebu bavi pripremama za prijemne ispite i maturu duže od nas. Iskustvo koje smo stekli u 16 godina postojanja ugrađivali smo u svaki novi tečaj i mijenjali ga nabolje.
Biste li pristali da vam srce operira liječnik koji je tek diplomirao?
Razmišljajte na isti način i o pripremama. Svi učimo na pogreškama, oni koji nemaju iskustva učit će na vama.

SIGURNOST – mi u Trinomu više ne eksperimentiramo, nama se ne događaju početničke pogreške, sve smo posložili i kroz dugi niz godina prakse pripreme smo doveli skoro do savršenstva. Brinemo o vama, znamo što vam treba. Možete biti potpuno sigurni da ćete kod nas dobiti obrazovni Mercedes, a ne na brzinu u garaži sklepanog Fiću.

SPECIJALIZIRANOST – mi ne svaštarimo. Pripreme nam nisu tek jedan od projekata i usputna djelatnost koju odradimo jer je imamo u ponudi. 16 godina smo posvećeni samo jednoj stvari – kako maturante upisati na faks putem mature ili prijemnih ispita. Iza naših priprema krije se velika organizacija od 50 profesora i 5 ljudi u logistici koji brinu samo o tome. Mi o ovom poslu znamo sve.

VELIČINA –svake se godine kod nas u Zagrebu za maturu i prijemne ispite pripremama gotovo 3000 polaznika iz cijele Hrvatske i BIH.
Sve ostale pripreme u Zagrebu zajedno nemaju toliko polaznika.

Zašto je to važno?

Zato što vam se zbog toga kod nas sigurno neće dogoditi:

– da vam pripreme otkažemo 2 dana prije početka jer nemamo dovoljno polaznika

– da u istu grupu stavimo polaznike koji se pripremaju za različite razine istog predmeta

– da u istu grupu stavimo odličnog gimnazijalca i slabog učenika strukovne škole.

Zahvaljujući velikom broju polaznika jedini u državi možemo sastavljati grupe polaznika jednakog predznanja, a to je jedan od ključnih kriterija za kvalitetne pripreme.
Mi imamo i najveći izbor termina. Možete birati između nastave u vrijeme praznika, nastave tjednom (jednom do dvaput), nastave samo subotom ili nastave samo nedjeljom.
Uz sve to imamo i najveći izbor predmeta koje možete birati u nevjerojatnih 15000 različitih kombinacija. Ako drugi nešto nemaju ili ne mogu iskombinirati, mi sigurno možemo!

VISOKO POSTAVLJENI STANDARDI KVALITETE koje beskompromisno provodimo:

VRHUNSKI PROFESORI – ne biste vjerovali kako je teško i dugotrajno traženje dobrih profesora. 15 godina smo provodili vrlo strogu selekciju i sada imamo ekipu iz snova. Radi se o vrhunskim, talentiranim srednjoškolskim profesorima koji gradivo za maturu svaki dan predaju u školi i imaju od 3 do 20 godina iskustva u radu na pripremama.
Kod nas ne rade (i nikad neće) studenti, profesori početnici, liječnici, inženjeri tehničkih struka… To bi bilo kao da na pripreme idete najboljem učeniku u svom razredu.

AŽURNI NASTAVNI MATERIJALI – Ne radimo po knjigama starim nekoliko godina, sve materijale dorađujemo doslovno prije svakog tečaja. U njima je točno ono što će biti na maturi i ništa više.

DOVOLJNO VELIKA SATNICA za postepeno, temeljito i ciljano ponavljanje gradiva. Ne preskačemo ni jedno područje koje se ispituje na maturi, ali isto tako ni ne gubimo vrijeme za stvari kojih na maturi nema.

HOMOGENE GRUPE – kod nas se za pojedini predmet ne upiše 13 polaznika pa da svi moraju biti u istoj grupi.Prosječno godišnje imamo oko 200 grupa. Zato jedini u Hrvatskoj možemo sastavljati grupe koje su homogene po predznanju. Grupe su sastavljene po vrstama škola, ocjenama i rezultatima inicijalnih testova.

Detalj s nastave u Trinomu

LOKACIJA – nastavu održavamo u centru Zagreba na dvije lokacije. Obje su od Glavnog (željezničkog) kolodvora udaljene jednu tramvajsku stanicu!

INTERNETSKA APLIKACIJA za učenje i testiranje od kuće (ILI PORTAL ZA POLAZNIKE) – kvalitetu naše usluge podigla je daleko iznad konkurencije. Između svaka 2 dolaska na nastavu polaznici u aplikaciji rješavaju domaću zadaću. Aplikacija odmah vraća točne odgovore s potpunim uputama i objašnjenjima za rješavanje svih zadataka. Na ovaj način polaznici imaju 30-40% više potpuno objašnjenih zadataka od priprema u bilo kojoj drugoj školi koja ima isti broj sati nastave kao i mi.
Aplikaciju možete isprobati ovdje: http://www.trinom.hr/DZ-testovi/skola/demo.

Putem ovog Portala se također odvija i sva komunikacija s polaznicima, a tamo se bilježi i njihova individualna statistika koja je dostupna i roditeljima. – Svi kažu da su njihove pripreme najbolje, najveće, najorganiziranije…Svatko može reći da je ‘naj’.
U Trinomu sve što je gore navedeno mogu dokazati i potkrijepiti brojkama. To nije bio popis želja.

Trinom je doista jedan od najstarijih i daleko najveći hrvatski specijalizirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu i prijemne ispite.
Više o njihovim pripremama možete pogledati na www.TRINOM.hr ili nazovite 01/66 72 404.

Ovo morate znati o Trinomu, najvećim zagrebačkim pripremama za maturu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap