Pretraga

Policija je u više navrata intervenirala na zagrebačkoj norijadi: Neki maturanti su ozlijeđeni

A- A+

Policija je, kao i svake godina, morala intervenirati na zagrebačkoj norijadi. Od oko pet tisuća maturanata koji su jučer slavili zadnji dan škole, njih je tek nekoliko ozlijeđeno, a dogodilo se nekoliko incidenata poput tučnjave. Zbog toga je policija postupala prema više osoba, no kako su priopćili iz Policijske uprave zagrebačke, nekih većih, ozbiljnijih incidenata nije bilo, a nije oštećena ni imovina građana.

Foto: srednja.hr

Jučer, 26. svibnja od 11 do 20.40 sati na prostoru Trga bana Josipa Jelačića i Bundeka održana je tradicionalna proslava Dan zagrebačkih maturanata, poznatija kolokvijalno kao norijada. Danas se o svemu oglasila i Policijska uprava zagrebačka.

Izdvojeni članak
majica maturanta s natpisom 'nekad smo bili gore, nekad smo bili dolje, al uvijek smo gurali'

Imamo fotke, ovi natpisi krasili su majice maturanata u Zagrebu: ‘Više izostanaka od saborskih zastupnika’

Tijekom proslave teško ozlijeđeno dvoje ljudi, jedna lakše

Policijski službenici, istaknuli su iz zagrebačke policije, postupali su prema jednoj osobi prema kojoj su uporabljena sredstva prisile zbog sprečavanja bijega osobe koju treba privesti na kriminalističko istraživanje.

Tijekom proslave, dvije osobe su teško ozlijeđene, a jedna lakše. Nadalje, u sklopu cijele proslave Dana zagrebačkih maturanata, priopćili su iz zagrebačke policije, nisu zabilježena oštećenja imovine građana.

Izdvojeni članak
Norijada Zagreb 2023

Evo kako je protekla norijada 2023. diljem Hrvatske

Došlo je do sukoba s 21-godišnjim mladićem

Tijekom okupljanja na prostoru Bundeka iza 17 sati, nakon zaprimljene dojave o sukobu nekoliko maturanata, policijski službenici postupali su prema 21-godišnjaku kojeg su priveli u službene prostorije policije.

U sukobu su dvojica mladića starosti 19 godina ozlijeđena te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je kasnije utvrđeno kako je jedan od njih teško ozlijeđen, a drugi lakše. Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Iza 20 sati u Ulici Dragutina Tadijanovića Gavrana, priopćila je zagrebačka policija, u sukobu nekoliko nepoznati osoba teško je ozlijeđen maloljetnik kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Cijelu fotogaleriju maturanata na norijadu 2023. u Zagrebu možete vidjeti u objavi ispod.

Copy link
Powered by Social Snap