Pretraga

Pozivamo Vas na upise u najbolje zagrebačke pripreme za državnu maturu!

CENTAR PRAVI KUT NUDI POVOLJNE PRIPREME U MALIM GRUPAMA DO 10 POLAZNIKA.

Jeste li znali da za otprilike 10.600 studentskih mjesta za redovni studij na Sveučilištu u Zagrebu kandidira oko 17200 maturanata. Neće se svi upisati…
Jeste li znali da se 2015. na neke fakultete prijavilo i do 5 puta više kandidata nego što ima slobodnih mjesta?

Dobro napisana matura rješava vas ovih briga 🙂

Centar Pravi kut nudi pripreme za državnu maturu za A i B razinu iz matematike, fizike, kemije, biologije, hrvatskog i engleskog jezika. Pripreme krećuod 23.studenog.

Viša(A) razina iz matematike, fizike i kemije se izvodi 56 sati i cijena je 900 kuna, dok se svi ostali predmeti izvode 40 sati i cijena je 700 kuna. Svim čitateljima portala Srednja.hr nudi poseban popust za sve programe u iznosu od 100 kuna.

Pripreme se odvijaju u malim grupama do 10 učenika što omogućava profesoru da se posveti svakom polazniku. Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku te na kvalitetnoj komunikaciji između predavača i učenika.

U cijenu priprema je uključena simulacija državne mature kako bi se polaznici što bolje pripremili na ono što ih očekuje na sam dan pisanja državne mature. Nakon pregledavanja i ispravljanja s polaznicima se prolazi kroz sve zadatke i komentiraju eventualne nejasnoće.

Pripreme se održavaju u novouređenim prostorima na Maksimirskoj cesti 22, a plaćanje je moguće izvršiti u tri rate. Ukoliko je s vama prijatelj ili upišete više predmeta, dobivate poklon od 50 kuna popusta po predmetu.

Prijave primamo do 17. studenog, a sve dodatne informacije možete pronaći na našoj web stranici www.pripreme-pravikut.hr ili nas kontaktirati putem telefona 099/260-1888 ili e-maila pripreme.pravikut@gmail.com