Pretraga

Poznat datum održavanja prijemnog za Hrvatske studije: Doznajte koji su uvjeti upisa na svaki od studija

A- A+

Maturanti i drugi kandidati za ovogodišnje upise na jednopredmetni studij Komunikologije i Psihologije na Hrvatskim studijima morat će, kao i prethodnih godina, polagati prijemni ispit. Troškove testa apstraktnog mišljenja kandidati trebaju uplatiti od 1. do 21. lipnja.

foto: srednja.hr

Testu apstraktnoga mišljenja na Hrvatskim studijima u Zagrebu trebaju pristupiti kandidati koji su se prijavili  za preddiplomski sveučilišni studij Psihologija i jednopredmetni preddiplomski sveučilišni studij Komunikologija. Ovo testiranje održat će se u četvrtak, 5. srpnja, u prostorijama Hrvatskih studija, na adresi Borongajska cesta 83d s početkom u 15 sati.

Izdvojeni članak

Poznat datum održavanja prijemnog na Filozofskom fakultetu, a objavljeni i primjeri zadataka koji će se pojaviti na ispitu

– Napominjemo da Hrvatski studiji zadržavaju pravo izmjene termina održavanja testa apstraktnog mišljenja. Sve promjene i raspored kandidata biti će dostupni preko baze podataka www.postani-student.hr i na mrežnim stranicama Hrvatskih studija, poručuju sa sveučilišnog odjela.

Kandidati koji polažu prijemni ispit trebaju uplatiti troškove testiranja u iznosu od 250 kuna, na IBAN HR2323400091400021282 Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83d, Zagreb. Pod svrhu uplate upisuje se: Test apstraktnog mišljenja, a poziv na broj odobrenja je OIB kandidata.

Troškove testa apstraktnog mišljenja, kandidati trebaju uplatiti u razdoblju od 1. do 21. lipnja, a kopiju potvrde o uplati nije potrebno dostavljati na Hrvatske studije.

– Molimo kandidate da posebnu pozornost obrate na upisivanje točnog OIB-a na uplatnicu i da čitko unesu svoje puno ime i prezime i točnu adresu. Kandidati koji u navedenom vremenu ne izvrše uplatu neće moći pristupiti testu apstraktnog mišljenja, stoji u obavijesti Hrvatskih studija.

Također, kandidati kojima je potrebna prilagodba uvjeta na testu zbog mogućih teškoća uzrokovanim različitim oblicima invaliditeta, do 10. lipnja trebaju poslati zamolbu s preslikom prateće dokumentacije na mail: nbernardi@hrstud.hr.

Odluka o uvjetima upisa u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija na Hrvatskim studijima u akademskoj godini 2018./2019. donesena je još u listopadu prošle godine, a koji su uvjeti upisa za pojedini studij možete provjeriti u tablici pri dnu teksta.

Informacije o ovogodišnjem prijemnom ispitu za Medicinski fakultet u Zagrebu možete pronaći ovdje, a o testiranju za Filozofski fakultet u Zagrebu na ovoj poveznici.

Poznat datum održavanja prijemnog za Hrvatske studije: Doznajte koji su uvjeti upisa na svaki od studija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap