Pretraga

Kako preživjeti pripreme za maturu tijekom ljeta

A- A+

Ako si i ti među nesretnicima koji su pali neki predmet na ljetnom roku mature sigurno provodiš ljeto na najviše neočekivan način – ponavljajući gradivo. I dok na Instagramu pratiš kako se tvoji prijatelje provode na festivalima, a starci ti šalju slike s plaže, ti se kaješ što si se doveo u ovu situaciju. No, nije sve tako crno! Možeš spakirati kofere i otići na more jer se za maturu možeš pripremati i s plaže – koristeći ePripreme za državnu maturu.

Ben White, Unsplash

Kada si se već našao u ovoj situaciji, najgore bi bilo posustati i odustati, zar ne? Zato smo pronašli najbolje rješenje za uživanje u ljetu i istovremeno pripremanje za ispite državne mature.

Aplikaciju pod nazivom ePripreme za državnu maturu razvio je tim EducirajMe. To je projekt u sklopu kojeg se na inovativan način provodi učionička, digitalna i online edukacija kroz cjeloživotno obrazovanje. Kroz dugogodišnje iskustvo održavanja priprema za državnu maturu rodila se ideja online edukacije za maturu za sve one koji preferiraju takvu vrstu učenja.

Aplikacija se može koristiti i na računalima i mobitelima i na tabletima.

Uz ePripreme za državnu maturu možeš se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu neograničeno pripremati za maturu i kontinuirano provjeravati svoje znanje. Ako trenutno ovaj tekst čitaš na mobitelu, računalu ili tabletu, sve što trebaš napraviti je otvoriti PROLAZ NA 2. ROKU MATURE, besplatno se registrirati i probati demo verziju. Doslovno.

Do sada aplikaciju koristi više od 10.000 maturanata iz cijele Hrvatske!
Idealno i za one koji žele proći na 2. roku mature, ali i za one koji su kalkulirali i nisu izašli na ovogodišnji 1.rok.

98% korisnika aplikacije prošlo je ovogodišnji ljetni i prošlogodišnji jesenski rok mature!

Korištenje aplikacije ti omogućuje:
• Rješavanje svih testova neograničeni broj puta svaki dan, bilo kada i iz bilo kojeg mjesta (mobitel, računalo, tablet)
• Imate pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni)
• Testovi su stvarni, iz prijašnjih godina (ljetni i jesenski rok), s ovogodišnjeg ljetnog roka, s točnim rješenjima i simuliraju stvarnu maturu
• Interaktivna osobna statistika i usporedba s drugima koji koriste aplikaciju.

DA, u aplikaciji su već i ispiti sa ljetnog roka ovogodišnje mature i prošlogodišnjeg jesenskog.

POKRENI

Pripremi se za maturu gdje god se nalazio!

Kako preživjeti pripreme za maturu tijekom ljeta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap