Pretraga

Prijavite se na besplatne pripreme za maturu, koje organizira Udruga imaginacija

A- A+

Udruga Imaginacija – splitsko društvo sociologa organizirat će besplatne pripreme za državnu maturu iz predmeta sociologije. Prijaviti se možete od 7. do 23. rujna, a pripreme će se održavati kroz cijelu školsku godinu, subotom od 9:30 do 11:00 u prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu (Zajčeva bb – Klerikat).

Udruga Imaginacija – splitsko društvo sociologa, nakon projekta Mala škola sociologije, nastavljaju s približavanjem svoga područja mladima. Ovoga puta organiziraju besplatne pripreme za državnu maturu iz predmeta sociologije. One će se održavati kroz cijelu školsku godinu, subotom od 9:30 do 11:00 u prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu.

Iako se radi o pripremama za državnu maturu, udruga Imaginacija navodi kako se mogu prijaviti učenici četvrtih, ali i trećih razreda srednje škole.

– Prilika je to da gimnazijalci i učenici upravne škole, koji to žele, prodube i prošire već stečena znanja.

Također, učenici ostalih strukovnih škola imaju se prilike upoznati sa sociologijom kao znanosti i sociološkim pogledom na svijet, a sve u svrhu upisa na željeni fakultet, stoji u priopćenju koje je spomenuta udruga odaslala javnosti.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail imaginacija.split@gmail.com ili putem facebook stranice udruge. Prijava treba sadržavati ime, prezime, razred i školu polaznika, a rok za prijavu je od 7. do 23. rujna.

Prijavite se na besplatne pripreme za maturu, koje organizira Udruga imaginacija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap