Pretraga

Pripreme za državnu maturu na Šumarskom fakultetu u Zagrebu

A- A+

Ispiti iz državne mature sve su bliže, a to se najbolje vidi i po broju maturanata koji su krenuli na pripreme. Tako su i maturanti koji su se prijavili na besplatne pripreme za državnu maturu na Šumarskom fakultetu u Zagrebu već duboko u gradivu, a kako vrijeme prolazi sve su sigurniji u svoje znanje.

Budući studenti rješavaju zadatke iz matematike i fizike

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u prosincu 2018. godine započeo je s besplatnim pripremanjem budućih studenata Šumarstva, Urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te Drvne tehnologije za polaganje državne mature. Maturanti koji su željeli ponoviti gradivo i vježbati za polaganje državne mature te uz to osjetiti dašak atmosfere studiranja na Šumarskom fakultetu prijavili su se za poduku.

Trenutno više od 30 maturanata sudjeluje u prvom ciklusu priprema koji je započeo tijekom zimskih školskih praznika te će trajati i vikendima od siječnja do travnja. Drugi ciklus priprema započeo je početkom veljače te će se odvijati vikendima do svibnja i tijekom proljetnih praznika. Poduka uključuje po 40 nastavnih sati iz matematike, fizike, kemije i biologije.

Pripreme se odvijaju na Šumarskom fakultetu, a provode ih profesori s dugogodišnjim iskustvom u radu s brucošima. Na taj način maturanti upoznaju svoje buduće profesore i uz njihovu pomoć svladavaju gradivo koje će polagati u lipnju.

Praktična nastava iu biologije u mikroskopskom praktikumu.

Copy link
Powered by Social Snap