Pretraga

Spas u zadnji čas: Pripreme za maturu po nižim cijenama

A- A+

Državna matura svakim danom sve je bliže. Ako još nisi krenuo s pripremama, vrijeme je da se trgneš. Za one koji ne mogu sami prolaziti kroz cijelo gradivo srednje škole, pronašli smo način kako upisati pripreme za maturu po nižoj cijeni. Algebra organizira proljetnu turu priprema u nekoliko hrvatskih gradova, a ako ih upišeš 21. ožujka, možeš doći do 20 posto popusta.

pripreme za maturu

Probni ispit državne mature na Algebri | foto: Algebra

Maturanti mogu poboljšati svoje rezultate za 15 do 20 posto u odnosu na znanje koje su pokazali na nedavno provedenim probnim ispitima mature, pokazala su dosadašnja iskustva. Stoga je upravo sad zadnji trenutak da razmisliš o tome kako se najbolje pripremiti za državnu maturu, a kako bi ti olakšali odluku o upisu, Algebra u četvrtak, 21. ožujka organizira Dan ludih cijena tijekom kojega maturanti mogu upisati pripreme za maturu uz popust od čak 20 posto.

Izdvojeni članak

Stigli rezultati probne mature: Maturanti uvjerljivo najlošiji iz matematike

Dan ludih cijena vrijedi za upis u pripreme za državnu maturu za Ciklus u travnju u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu. Pritom popust od 20 posto vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, od paketa priprema, preko pojedinačnih predmeta do priprema za pojedine fakultete (Arhitektura, Medicina, Filozofski fakultet i Hrvatski studiji).

Da su organizirane pripreme za ispit državne mature u konačnici i efikasne možda najbolje pokazuje podatak, izvučen iz statistike posljednjih nekoliko godina koliko Algebra provodi organizirane pripreme u gradovima širom Hrvatske, a koji kaže kako je više od 90 posto maturanata koji su se odlučili za ovu vrstu priprema potom ostvarilo i željeni rezultat te upisali željeni fakultet koji im je bio prvi izbor.

Pripreme u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci i Varaždinu

Maturanti se u Algebri mogu pripremati za sve obavezne predmete (matematiku, hrvatski, engleski jezik ), za izborne predmete (fizika, biologija, kemija, psihologija, informatika te politika i gospodarstvo) kao i za specifične prijemne ispite kakvi ih očekuju na medicinskim, filozofskim i arhitektonskim fakultetima. Predavanja počinju 18. 4., a održavaju se tijekom proljetnih praznika i vikendima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci i Varaždinu.

Za sve one koji žele krenuti s pripremom za maturu nakon završetka škole, postoji proljetni ciklus priprema! Nastava se odvija u Zagrebu od 18. 4. te se održava tijekom proljetnih praznika i nakon završetka nastave maturantima. Namijenjena je svim maturantima diljem Hrvatske koji žele pohađati pripreme u Zagrebu.

Više informacija o tome kako možeš ostvariti značajne popuste za pripreme za državnu maturu u Algebri ukoliko se za njih prijaviš tijekom Dana ludih cijena, 21. ožujka, možeš saznati na ovoj poveznici.

Spas u zadnji čas: Pripreme za maturu po nižim cijenama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap