Pretraga

Profesor riješio sve zadatke s mature iz matematike

A- A+

Bojan Kovačić trenutno je stalni nastavnik matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a osim toga radi kao honorarni nastavnik u još nekoliko različitih visokoobrazovnih ustanova. Osim obavijesti za studente, na njegovoj se stranici mogu naći i detaljna rješenja svih zadataka na maturi iz matematike. Doslovno svih: ljetni i jesenski rokovi, viša i niža razina, od 2010. godine do posljednje mature.

Foto: pixabay.com

Profesor Kovačić iza sebe ima dvije diplome: magistar je tehničkih znanosti i diplomirani inženjer matematike. Osim što je predavao diljem Hrvatske, te još uvijek predaje ili kao redovan profesor ili honorarno, četiri je godine predavao u Njemačkoj, a iza sebe ima zavidan broj objavljenih i/ili prihvaćenih znanstvenih i stručnih članaka te objavljenih skripti, udžbenika, zbirki, priručnika i autoriziranih predavanja.

Izdvojeni članak

Lokalna samouprava Požarevca poklanja maturantima zabavu s go-go plesačicama

Također je sudjelovao u osnivanju visokoobrazovnih ustanova kao i u implementiranju novih nastavnih programa i predmeta.

Osim toga, riješio je i sve zadatke iz matematike na dosadašnjim maturama.

Rješenja svih matura ikad

Na svojoj osobnoj internetskoj stranici, profesor Kovačić ima razne sadržaje. Od obavijesti studentima, vlastitih predavanja i vježbi, pa i rješenja zadataka iz matematike s Državne mature.

Svi zadaci i rješenja se nalaze na linku, a vjerujemo da će budućim polaznicima itekako pomoći, s obzirom na to da su rješenja vrlo detaljna, a svaki zadatak je objašnjen korak po korak.

Kako će izgledati ispit u 2023., pogledajte na našem TikToku:

@srednja_hr Jeste li spremni za maturu iz matematike? Donosimo sve najvažnije informacije o zadnjem glavnom ispitu na maturi! Sve o maturi čitajte na portalu srednja.hr #srednjahr #justsrednjathings #skola #matura #maturanti2022 #matura2022 #matematika #hrvatska ♬ San Tropez – Illect Recordings

Za sve pristupnike mature ili one koji će se na upisima ponovno okušati u 2022., pokrenuli smo novu Facebook stranicu Maturanti 2022. Ondje i u Facebook grupi Maturanti 2021./2022. moći ćete pratiti sve novosti vezane uz maturu u idućoj godini, kao i upise na fakultete. Kalkulator mature možete isprobati ovdje. Pitanja s prijašnjih matura možete rješavati u sustavu kvizovi.srednja.hr te tako provjeriti jeste li spremni za nadolazeće ispite.


Projekt Brucoš 101 provodi portal srednja.hr. Partneri projekta su Edward Bernays University CollegeZagrebačka škola ekonomije i managementa te Privredna banka Zagreb. Ako želite redovno primati specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja s portala srednja.hr, pretplatite se na naš newsletter ispunjavanjem obrasca dostupnog ovdje. U sklopu projekta ćemo objaviti i opsežne vodiče za brucoše, a do tada pogledajte video konferencije Brucoš 101: Uvodni kolegij o studiranju.

Copy link
Powered by Social Snap