Pretraga

Profesor riješio sve zadatke s mature iz matematike

A- A+

Bojan Kovačić trenutno je stalni nastavnik matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a osim toga radi kao honorarni nastavnik u još nekoliko različitih visokoobrazovnih ustanova. Osim obavijesti za studente, na njegovoj se stranici mogu naći i detaljna rješenja svih zadataka na maturi iz matematike. Doslovno svih: ljetni i jesenski rokovi, viša i niža razina, od 2010. godine do posljednje mature.

Foto: pixabay.com

Profesor Kovačić iza sebe ima dvije diplome: magistar je tehničkih znanosti i diplomirani inženjer matematike. Osim što je predavao diljem Hrvatske, te još uvijek predaje ili kao redovan profesor ili honorarno, četiri je godine predavao u Njemačkoj, a iza sebe ima zavidan broj objavljenih i/ili prihvaćenih znanstvenih i stručnih članaka te objavljenih skripti, udžbenika, zbirki, priručnika i autoriziranih predavanja.

Izdvojeni članak

Lokalna samouprava Požarevca poklanja maturantima zabavu s go-go plesačicama

Također je sudjelovao u osnivanju visokoobrazovnih ustanova kao i u implementiranju novih nastavnih programa i predmeta.

Osim toga, riješio je i sve zadatke iz matematike na dosadašnjim maturama.

Rješenja svih matura ikad

Na svojoj osobnoj internetskoj stranici, profesor Kovačić ima razne sadržaje. Od obavijesti studentima, vlastitih predavanja i vježbi, pa i rješenja zadataka iz matematike s Državne mature.

Svi zadaci i rješenja se nalaze na linku, a vjerujemo da će budućim polaznicima itekako pomoći, s obzirom na to da su rješenja vrlo detaljna, a svaki zadatak je objašnjen korak po korak.

Profesor riješio sve zadatke s mature iz matematike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap