Pretraga

Pronašli smo online pripreme za maturu iz Matematike s najvećom satnicom: Upisi u tijeku

A- A+

Frendica slavi rođendan u petak navečer, a ti imaš lekciju iz logaritama u subotu ujutro? Kiša je i ne izlazi ti se iz kauča? Ne živiš u velikom gradu, a želiš upisati najbolje pripreme? Više voliš svoj mir nego rad u grupama? Nema veze jer postoje online pripreme za maturu, a mi smo se raspitali među maturantima koja je njihova preporuka.

pravi kut

Pravi kut nudi online pripreme s jednom od najvećih satnica, a snimke možete gledati kad vam odgovara | Foto: Promo

Surfajući po društvenim mrežama jasno je da bivši maturanati svugdje izdvajaju centar Pravi kut kao najbolju opciju za pripreme iz matematike. Čitajući komentare razlozi za takve preporuke su očiti.

Centar nudi pripreme sa jednom od najvećih satnica, a to za maturante znači sporiji tempo rada prilagođen njihovom znanju i puno vremena za rješavanje velikog broja zadataka.

Poseban plus koji su maturanti izdvojili je mogućnost gledanja snimki održanih predavanja koliko god puta želite sve do dana pisanja mature. Opcija koja je je nadmašila i naša očekivanja je mogućnost kontakiranja profesora preko Whatsapp-a ako imate pitanja i nejasnoća. Tempo kojim se radi je umjeren, profesori su jako strpljivi i voljni objasniti, a polaznici su prezadovoljni rezultatima mature. Ciklus s najviše sati priprema počinje 19. studenog 2022. godine. Pripreme se izvode online što znači da ih mogu upisati i pohađati maturanti iz cijele Hrvatske.

Online pripreme možeš pratiti u stvarnom vremenu, ali i kasnije jer ti sve lekcije ostaju snimljene

Ponekad ne želiš postaviti “glupo” pitanje na nastavi? Kod online priprema postavljaj pitanja iz potpune anonimnosti i pitaj sve što želiš. Online pripreme nemaju kompromisa – kvalitetno se pripremi za maturu i upravljaj svojim slobodnim vremenom.

Nemoj propustiti svoje mjesto u pripremama Pravi kut jer mjesta su ograničena! Zato, iskoristi priliku koju nude, pripremaj se za maturu iz udobnosti svog doma, ne troši vrijeme na putovanje i najbitnije – pripremaj se tempom koji ti odgovara.

Prijave za online ciklus priprema za državnu maturu su otvorene, a za dodatne informacije o pripremama, terminima i cijenama slobodno im se obratite na webu ili Instagramu. Kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

pravi kut
Share via
Copy link
Powered by Social Snap