Pretraga

Prvi doznajemo tko će sve zabavljati gotovo 10.000 zagrebačkih maturanata na norijadi

A- A+

Povodom završetka srednje škole tradicionalno će se maturanti diljem Hrvatske zabaviti na razne načine, a najveći party bit će svakako u Zagrebu. U srijedu 22. svibnja, već oko 10 ujutro startat će okupljanje oko 8.000 učenika na Jelačić placu, dok će glazbeni program početi na istoj lolaciji već od 11, izvijestili su nas iz Gradskog ureda za obrazovanje.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Izdvojeni članak
foto: Ivan Božić|srednja.hr

Doznajemo kako će izgledati zagrebačka norijada: Zbranjeno unošenje alkohola na Bundek

 

Tada će sa izvedbama početi Lea Milea, DJ Turk & Jocker, uz pratnju Jakše Jordesa na saksofonu. 

Uz glazbu te podizanje atmosfere od strane animatora Marka Petra Oreškovića, zabava bi na Trgu trebala potrajati oko sat vremena, nakon kojih će se maturanti trebala uputiti prema Bundeku. 

– U park Bundek neće biti dozvoljeno unošenje alkoholnih pića, staklene ambalaže, niti ostalih neprimjerenih sredstva, još prethodno su nam rekli iz Gradskog ureda za obrazovanje.

Povorka se na Bundeku očekuje oko 13:30 sati, a tamo će se slavlju pridružiti još otprilike 2.000 maturanata, dok će u glazbenom programu sudjelovati: 

Izdvojeni članak

[FOTO+VIDEO] Pogledajte kako se u Zagrebu norilo posljednjih šest godina

Phillip J & Monks

Domagoj Ivanković (Sax)

Kings band live

DJ Turk

INDIRA FORZA!

DJ Manick

DJ Go Cut & Domagoj Ivanković (Sax)

Lea Milea

Baklje, brašno, jaja, cuga, vutra: Sve smo vidjeli na današnjoj norijadi u Zagrebu, a najbolje detalje donosimo u fotogaleriji

– U svrhu i s ciljem sigurnog i uspješnog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, cijelo vrijeme programa u parku će dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima, ZET će osigurati pojačane linije javnog gradskog prijevoza, poručili su iz Gradskog ureda.

A kako je to na momente izgledalo prošle godine na Bundeku, pogledajte u potonjem videu. 

Copy link
Powered by Social Snap