Pretraga

Samo ovih dana pripreme za maturu uz 20% popusta

A- A+

Vremena više nema, matura se opasno bliži. No nije sve tako crno jer Algebra ti ovih dana omogućava zadnji popust na pripreme za maturu.

Algebra pripreme za maturu

Algebrine pripreme održavaju se u ovoj školskoj godini još u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, te u online formatu | foto: Algebra

Ako želiš ostvariti 20% popusta, tada moraš požuriti u Algebru najkasnije do 18. 3. 2021., kada se održava i njihov posljednji Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini.

Popust vrijedi na upis bilo kojeg Algebrinog ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete ili pojedinačne predmete.

Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako ostvariti 20% popusta na upis!

Algebrine pripreme održavaju se u ovoj školskoj godini još u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, te u online formatu što ih čini dostupnim maturantima iz bilo kojeg dijela Hrvatske, ali i maturantima iz BiH.

Zadnji cjeloviti ciklus priprema za maturu u Algebri kreće 6. 4. 2021., a predavanja su raspoređena za vrijeme proljetnih praznika i vikendima (subota i nedjelja) do početka ispita državne mature. Za one koji se odlučuju na online format priprema, on također kreće 6. travnja ali se održava u dva dijela – za vrijeme proljetnih praznika i nakon završetka nastave maturantima.

Upisom priprema za maturu u Algebri sudjeluješ u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem Algebra uz partnere OTP Banku i Autoškolu Marvix dijeli vrijedne stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.

Algebra je i idejni začetnik polaganja besplatnih probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata. Sljedeći probni ispit mature, i to iz matematike polaže se 21. 3. Još se stigneš prijaviti i testirati svoje znanje ovdje.

Budi dio statistike koja kaže da 97% Algebrinih polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku!

Što čekaš, požuri s rezervacijom svog popusta ovdje,  kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

_________________________________________________________

Sponzorirani tekst je nastao u suradnji Native studija portala srednja.hr i Algebra University College-a.

Samo ovih dana pripreme za maturu uz 20% popusta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap