Pretraga

Ne znate što upisati? Iz prve ruke i na jednom mjestu doznajte što nude svi zagrebački faksevi

A- A+

Iako smo tek na početku školske godine, uskoro za maturante započinje jedno od najstresnijih razdoblja do sada – donošenje odluke o tome koji fakultet upisati. Naime, već početkom prosinca biraju predmete koje polažu na maturi pa bi već do tada, barem okvirno, trebali znati koje će studije uvrstiti na svoje liste prioriteta. Da bi im donošenje te odluke bilo pojednostavljeno, Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru Sveučilišta na kojoj se predstavljaju sve njegove sastavnice.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 21. do 23. studenog u zagrebačkom Studentskom centru.

Izdvojeni članak

[FOTO] Ovaj štand je proglašen najbolje uređenim na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

– I ove godine smo tu za vas – dođite, savjetujte se, upoznajte fakultete, razgovarajte s profesorima i budućim kolegicama i kolegama! Pripremite se za studiranje, donesite pravu odluku i smjelo krenite u svoju budućnost, stoji u opisu Facebook eventa kojeg za najnovije informacije možete pratiti ovdje.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu događaj je koji se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, ali i studente te ostale zainteresirane građane. Kako stoji u opisu te manifestacije, Smotra ima zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, mogućnostima zapošljavanja po završetku faksa, kao i informiranja o studentskom životu u Zagrebu, između ostaloga.

– U povodu održavanja Smotre Sveučilišta u Zagrebu želimo budućim studentima prije svega pomoći pri jednoj od njihovih iznimno važnih životnih odluka – odabiru studija, onog koji najbolje odgovara njihovim željama, interesima i sklonostima i koji će na neki način odrediti njihov profesionalni i životni put, navedeno je u opisu događaja.

Kako je izgledala prošlogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu pogledajte ovdje i u fotogaleriji u nastavku.

Copy link
Powered by Social Snap