Pretraga

Spas u zadnji čas za kampanjce i one željne ponavljanja za maturu

A- A+

Za sve koji su čekali zadnji trenutak kako bi se počeli pripremati za najvažniji ispit u životu, Algebra nudi ruku spasa. U periodu od 24. svibnja do 2. lipnja svakim danom traju intenzivne pripreme za sve kampanjce i one koji nisu skroz sigurni u svoje znanje.

Ovaj ciklus priprema posebno je osmišljen s naglaskom na ključna poglavlja i zadatke koji se ponavljaju i vježbaju u malim grupama radi bolje koncentracije polaznika. Intenzivne pripreme održavaju se u Algebri u Zagrebu, Rijeci i Splitu, te se odnose na sve obvezne i određene izborne predmete (kemija, biologija, fizika).

Druga dobra vijest je što svi koji se upišu ovaj tjedan, uključujući 18. svibnja, Algebra časti s 10 % popusta. Također, svi koji su pohađali Algebrine pripreme za maturu (tijekom školske godine 2018./2019.) ostvaruju pravo na sudjelovanje u stipendijskom natječaju na kojem mogu osvojiti čak 10.000,00 kuna svojim izvrsnim rezultatom. Više o stipendijskom natječaju možete pročitati na ovom linku.

Ako ste planirali upisati Filozofski fakultet ili Hrvatske studije znate da 30% bodova nosi prijemni ispit. Intenzivnu pripremu za test intelektualnih sposobnosti u trajanju od dva dana možete uvježbati uz pomoć Tonija Miluna koji prolazi sa maturantima problemske zadatke, te uz pomoć psihologa koji priprema maturante za test intelektualnih sposobnosti u Algebri. Više možete saznati na ovom linku.

Spas u zadnji čas za kampanjce i one željne ponavljanja za maturu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap