Pretraga

Strahuješ od mature? Ove pripreme, uz gradivo, uče i suočavanje sa strahom

A- A+

Ako si maturant/ica i već sada želiš osigurati uspješan prolazak mature i upis na željeni faks, sigurno si u potrazi za najboljom formulom koja će ti to i osigurati. Jer, cijeli tvoj budući život ovisi upravo o tome! maXtura pripreme za maturu, osim što pomažu svladati gradivo, uče i kako se nositi sa stresom, ojačati samopouzdanje i održavati motivaciju.

maturantica

Foto: srednja.hr

Iz iskustava mnoštva maturanata i polaznika raznih organiziranih priprema za maturu, a koji su se tijekom svojih priprema suočavali s mnoštvom problema, najbolje rješenje je – riješiti se straha i ojačati samopouzdanje!

Stručnjaci koji su osmislili maXturu u program su uključili i psihološke pripreme. To možda zvuči zahtjevno i komplicirano, no upravo je suprotno! U obliku dva sata rada sa psihologom, saznat ćeš važne tehnike, alate i savjete kako smanjiti tremu i ojačati samopouzdanje. Uz to, psiholog će ti pomoći i otkriti koji su najbolji trikovi za dugoročno održavanje motivacije za učenje i koliko je baš tvoja motivacija važna za proces učenja.

Kada naučiš kako se nositi sa strahom od mature na najbolji mogući način i koji su konkretni savjeti vezani za organizaciju učenja i rokove, priprema za maturu postat će laka, brza i jednostavna!

Već sigurno znaš da svaki vrhunski sportaš u svom timu ima odličnog psihologa i motivatora. maXtura ima to upravo za tebe! Upiši se i otkrij najbolju formulu za uspješan prolaz!

maxtura

maturantica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap