Pretraga

Studenti FER-a pokrenuli platformu s pripremama za maturu iz matematike

Svake godine svjedočimo novim problemima s kojima se nose maturanti. Postotak prolaznosti na maturi je iz godine u godinu sve lošiji, a u moru predmeta matematika redovito ispliva na površinu kao predmet s kojim učenici imaju najviše problema.

Koji je uzrok loših rezultata? Kao najveći problem maturanti ističu balansiranje obaveza za školu i maturu. U srednjoškolskom programu učenici polažu 15-18 predmeta godišnje da bi na kraju svog školovanja polagali maturu iz svega nekoliko njih. Uz to, metode poduke u školskom programu ne prate današnju tehnologiju i mogućnosti iste.

Ovaj problem prepoznali su i studenti FER-a koji su potaknuti iskustvom vlastite mature i znanjem stečenim na fakultetu, pokrenuli platformu naziva Faktor Online Akademija, koja znatno olakšava učenje matematike i pripremu same mature. Kao jedina takva platforma na tržištu, ista sadrži mnoštvo stalno dostupnih animiranih videopredavanja, riješenih zadataka i kvizova koji omogućavaju brže i efikasnije usvajanje gradiva. Kao jedna od najvećih prednosti ovakve metode priprema za maturu je mogućnost komunikacije s mentorima/studentima FER-a 24/7.

Pristupačnost ove metode priprema za maturu je i u njezinoj cijeni, koja je i do 70% niža od klasičnih priprema.

Maturanti, pogledajte besplatne video materijale, uvjerite se u kvalitetu i budite dio nove ere priprema za maturu, klikom na ovu poveznicu.

Do besplatnih priprema iz matematike možete doći ako sudjelujete u giveawayju kojeg organiziramo na našem Instagram profilu drzavna.matura!

View this post on Instagram

[POKLANJAMO PRIPREME ZA MATURU IZ MATEMATIKE] Matura je sve bliže! Jeste se krenuli pripremati? U suradnji s @faktor_akademija organiziramo mali giveaway u kojem trima sretnicima poklanjamo pripreme za maturu iz matematike za razinu koju pišete na maturi. Faktor akademija je projekt studenata FER-a, koji su odlučili napraviti online platformu s pripremama za maturu iz matematike. Pripreme su online, a sadrže velik broj online animiranih videopredavanja, riješenih zadataka i kvizova, koji će vam pomoći da se što bolje pripremite za maturu! Više o tome se nalazi na linku u opisu profila. Paket priprema iz matematike dobit će tri sretnika/ice koji će biti odabrani slučajnim odabirom! Dobitnike ćemo objaviti u utorak 12. svibnja. Da biste sudjelovali u ovom giveawayju, morate: 1. Lajkati ovu objavu 2. Zapratiti @drzavna.matura 3. Zapratiti @faktor_akademija 4. U komentarima označiti dva frenda/ice kojima bi pripreme dobro došle 5. Upisati 2+2 u kalkulator (ovo je za sreću) Dobitnike biramo slučajnim odabirom, a u izvlačenje će upasti samo oni koji su napravili sve korake. Dobitnike ćemo objaviti 12. svibnja! Sretno svima!

A post shared by Državna matura (@drzavna.matura) on

Studenti FER-a pokrenuli platformu s pripremama za maturu iz matematike
Copy link
Powered by Social Snap