Pretraga

Studenti FER-a pokrenuli platformu s pripremama za maturu iz matematike

A- A+

Svake godine svjedočimo novim problemima s kojima se nose maturanti. Postotak prolaznosti na maturi je iz godine u godinu sve lošiji, a u moru predmeta matematika redovito ispliva na površinu kao predmet s kojim učenici imaju najviše problema.

Koji je uzrok loših rezultata? Kao najveći problem maturanti ističu balansiranje obaveza za školu i maturu. U srednjoškolskom programu učenici polažu 15-18 predmeta godišnje da bi na kraju svog školovanja polagali maturu iz svega nekoliko njih. Uz to, metode poduke u školskom programu ne prate današnju tehnologiju i mogućnosti iste.

Ovaj problem prepoznali su i studenti FER-a koji su potaknuti iskustvom vlastite mature i znanjem stečenim na fakultetu, pokrenuli platformu naziva Faktor Online Akademija, koja znatno olakšava učenje matematike i pripremu same mature. Kao jedina takva platforma na tržištu, ista sadrži mnoštvo stalno dostupnih animiranih videopredavanja, riješenih zadataka i kvizova koji omogućavaju brže i efikasnije usvajanje gradiva. Kao jedna od najvećih prednosti ovakve metode priprema za maturu je mogućnost komunikacije s mentorima/studentima FER-a 24/7.

Pristupačnost ove metode priprema za maturu je i u njezinoj cijeni, koja je i do 70% niža od klasičnih priprema.

Maturanti, pogledajte besplatne video materijale, uvjerite se u kvalitetu i budite dio nove ere priprema za maturu, klikom na ovu poveznicu.

Do besplatnih priprema iz matematike možete doći ako sudjelujete u giveawayju kojeg organiziramo na našem Instagram profilu drzavna.matura!

Studenti FER-a pokrenuli platformu s pripremama za maturu iz matematike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap