Pretraga

Studenti organiziraju besplatne pripreme za najpopularniji izborni predmet na maturi

A- A+

Studenti diplomskih i preddiplomskih studija Odjela za fiziku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu organiziraju pripreme za državnu maturu iz Fizike. Besplatne su za sve polaznike, a prijaviti se možete već sada.

Foto: Srednja.hr

– Nadamo se da će za naše pripreme saznati čim veći broj maturanata, kažu studentice Tajana Laura Marinić i Tamara Rom iz organizacijskog tima priprema za maturu.

Studenti u akciji

Izdvojeni članak
filozofski fakultet

Borba za svako mjesto: Provjerite koji su studiji trenutno najpoželjniji među maturantima

Studenti diplomskih i preddiplomskih studija Odjela za fiziku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, a ujedno i članovi Fizikalnog društva – Split organiziraju besplatne pripreme za maturu iz Fizike.

Pripreme će se održavati u prostorijama Fakulteta, u Ulici Ruđera Boškovića 33. Započinju 7. ožujka, a trajat će do 18. travnja 2020.

– Predavanja se sastoje od dva dijela: teorijskog uvoda i rješavanja zadataka. Teorijskim uvodom će se obuhvatiti svi glavni pojmovi koje bi maturanti trebali znati prilikom polaganja mature, dok su zadaci prilagođeni zadacima s prošlih državnih matura, objašnjavaju organizatorice.

Tri puta tjedno

Učenici će tako fiziku vježbati u ukupno 18 termina.

– Nastavne cjeline će se izvoditi tri puta tjedno u dva termina, ujutro i popodne u trajanju od dva školska sata, kako bismo se prilagodili školskom rasporedu učenika koji će pohađati Pripreme, kažu.

Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu: bit.ly/pripreme_pmf

Studenti su već objavili su i raspored po lekcijama.

Download

Ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Studenti organiziraju besplatne pripreme za najpopularniji izborni predmet na maturi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap