Pretraga

Sve o studentskom životu maturantima objašnjeno u detaljnom vodiču Sveučilišta u Osijeku

A- A+

Postoji pune 44 godine i broji oko 17 tisuća studenata, a nastava se izvodi na čak 110 studija. Ako do sada niste pogodili, riječ je o Sveučilištu u Osijeku čije će studije i ove godine imati priliku upisati nešto više od dvije tisuće novih studenata. Dok se službene upisne kvote još iščekuju, za sve ovogodišnje maturante izdana je najdetaljnija brošura koja upisuje svu ponudu Sveučilišta u Osijeku.

Screenshot iz promotivnog videa Ekonomskog fakulteta u Osijeku; YouTube

Što je ECTS i bolonjski sustav te što je sve moguće studirati na Sveučilištu u Osijeku – odgovore na ta glavna pitanja nudi najnovija brošura tog najistočnijeg hrvatskog sveučilišta.

Iz brošure zainteresirani maturanti mogu doznati koliko traje svaki od studija i koliko ECTS-a donosi, koje su prednosti studiranja na tim sastavnicama i što po završetku.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Dubrovniku objavilo upisne kvote za akademsku godinu 2019./2020.


Osim studija, detaljno su ondje opisani i drugi aspekti studentskog života – prehrana, smještaj, uvjeti za ostvarivanje stipendije, a maturanti mogu doznati i sve o Erasmus razmjeni, studentskom zboru i studentskom centru u sklopu kojeg se nalazi i servis za posredovanje pri zapošljavanju studenata.

Zanimljivost ove brošure su i QR kodovi čije skeniranje maturante direktno odvodi na stranicu pojedine sastavnice Sveučilišta na kojima mogu doznati više detalja o pojedinom studiju.

Zanimljivu i korisnu brošuru Sveučilišta u Osijeku možete ‘prolistati’ u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je (više puta) osvježiti stranicu.

Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našoj Facebook stranici Maturanti 2019. i u grupi Državna matura. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu Državna matura. Više tekstova o maturi 2019. čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Share via
Copy link
Powered by Social Snap