Pretraga

Sveučilište nudi besplatne online pripreme za maturu, saznajte kako se prijaviti

A- A+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i ove godine za sve maturantice i maturante organizira besplatne online pripreme za maturu. Pripreme će biti usmjerene na obvezne predmete na maturi, a izvodit će se za obje razine. Kako biste sudjelovali, morate se prijaviti na vrijeme, a broj mjesta je ograničen.

online pripreme za maturu

Foto: Unsplash

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ponovno organizira besplatne online pripreme za državnu maturu za sve maturante. Pripreme su dostupne za predmete Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik na A i B razini.

S ciljem uključivanja što većeg broja maturanata  neovisno o njihovoj lokaciji, pripreme će se održavati u online okruženju na platformi Microsoft Teams. Broj polaznika je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas! Prijavite se za sudjelovanje putem obrasca.

Obavijesti o održavanju budućih priprema dostaviti će svim prijavljenima na adresu iz prijave. Obavijesti ćete primiti s adrese [email protected], a moguće da će poruke biti dostavljene u vaš pretinac neželjene pošte. Stoga provjerite i svoj pretinac neželjene pošte (SPAM), uputili su sa Sveučilišta.

Detaljan raspored priprema iz lipanjskog roka možete pogledati ovdje.

online pripreme za maturu

Foto: screenshot, web stranica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Iskustva prijašnjih polaznika

– Slušala sam pripreme 2020. i zahvaljujem profesoricama iz matematike i hrvatskog jezika bez kojih zasigurno ne bih ostvarila rezultate koje jesam. Ove pripreme su mi stvarno koristile i puno ste mi pomogli, rekla je bivša maturantica Stella.

– Iako sam vjerojatno kap u moru onih koji pohađaju vaše internetske pripreme za maturu, želim vam reći – hvala! Hvala na izdvojenom vremenu i podijeljenom znanju. Radite izvrstan posao, poručila je Helena.

Pripremite se za ispite državne mature i ostvarite odlične rezultate, poručili su maturantima sa Sveučilišta u Puli.

– Radujemo se vašem sudjelovanju! Sretno na maturi želi vam vaše Sveučilište, prijatelj maturanata, rekli su sa Sveučilišta.

Potražite više informacija o upisima i dostupnim studijskim programima na Sveučilištu. Na online pripreme za maturu se prijavite putem ovog linka.