Test za maturante: Provjeri jesi li spreman postati pravi student

Fakultet organizacije i informatike organizira Dan otvorenih vrata 17. travnja i nudi pogled „iznutra“. Možda nisi siguran je li to pravi fakultet za tebe, no tu smo da ti pomognemo. Informacijski i poslovni sustavi te Ekonomika poduzetništva ti zvuči kao čudan, ali zanimljiv odabir studija? Ako se slažeš s barem pet od devet navedenih tvrdnji trebaš skočiti do Varaždina 17. travnja i vidjeti što se tamo nudi.

U Varaždinu je nedavno otvoren najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj, a FOI kao dio Sveučilišta u Zagrebu je uvijek zanimljiv odabir za brojne maturante diljem zemlje. Ako nisi siguran, ali htio bi im dati priliku, Otvoreni dani pod nazivom ‘Pro(e)živi jedan dan kao FOI student’ mogli bi te pomoći u rješavanju dileme.

Ako se prepoznaješ u barem pet od devet tvrdnji, Otvoreni dani su događaj na kojem moraš biti.

  1. Misliš da se dobrom organizacijom puno toga može postići

 

  1. Ne možeš bez brojeva i analiza u svom životu

  1. Imaš ideju za najbolju aplikaciju ikad

  1. Vjeruješ u tajne matrice

  1. Pun si inovativnih ideja koje se jednostavno trebaju ostvariti

  1. Znaš da imaš nos za biznis

  1. Informatičar si od rođenja

  1. Zanima te rad u marketingu

  2. Želiš raditi poslove s inozemstvom

Ako si se pronašao u navedenim tvrdnjama, posjeti Fakultet organizacije i informatike 17. travnja 2018. Tamo ćeš saznati sve ključne informacije o studijskim programima koje nude i uvjetima za upis, ali i o mnogim izvannastavnim aktivnostima koje će proširiti ionako sadržajno bogat studijski program. Osim toga, dobit ćeš priliku postati student na jedan dan, prošetati hodnicima i predavaonicama, sudjelovati na predavanju zajedno s pravim studentima, pronjuškati kroz knjižnicu i posjetiti laboratorije koji se nalaze na fakultetu. Sve detaljnije informacije možeš pronaći na webu  i njihovom Facebook profilu.

Odgovori