Pretraga

Budi i ti the real MVP: Postavljaj pitanja, pomozi sebi i cijeloj generaciji maturanata

Sustav kvizovi.srednja.hr naša je online platforma za interaktivno učenje. Što znači interaktivno učenje? Znači da i ti, kao i svi drugi korisnici, možeš sudjelovati u proizvodnji znanja i postavljati pitanja. Konkretno, možeš pomoći cijeloj generaciji maturanata i postavljati pitanja za državnu maturu. Već je puno maturanata to i napravilo!

screenshot: YouTube, montaža: srednja.hr

Možda po prvi put u životu sada imaš osjećaj pripadanja generaciji – i to generaciji maturanata. Ovo je, možda, prva godina kada dijeliš ista ili slična iskustva s tisućama drugih ljudi, a koja se razlikuju od ostatka društva.

Tako, na primjer, samo tvoja generacija može razumjeti kako je to pripremati se za maturu kada traje najveći štrajk profesora u povijesti Hrvatske ili u jeku najveće pandemije u posljednjih sto godina. Da, tvoja generacija je vrlo jedinstvena i doista nitko ne može točno znati kako se osjećate.

Ali, ovo je i prilika da si međusobno pomognete što više možete. Znamo da to možete, jer svjedočimo svakodnevnim malim, ali slatkim dobrim djelima u grupi Maturanti 2019/2020. No, možeš pomoći svojoj generaciji i na jedan drugačiji način.

Sustav kvizovi.srednja.hr svakim danom sve je veća platforma znanja. To je interaktivni alat u kojem odgovarajući na pitanja možeš učiti, ali možeš i postavljati pitanja te druge korisnike nešto naučiti.

Već je nekoliko desetaka maturanata iskoristilo mogućnosti ovog sustava i počelo postavljati pitanja.

Naravno, sve u temi Državna matura, u kojoj se nalaze podteme za sve predmete koji se na maturi mogu pisati.

Od glavnih do izbornih predmeta…

Pronaći ćete i pitanja o pravilima tijekom pisanja mature.

 

Pitanja je mnogo, a kako bi se što bolje pripremio za maturu, riješi ih sve!Budi i ti the real MVP: Postavljaj pitanja, pomozi sebi i cijeloj generaciji maturanata
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap