Pretraga

Tjedan slavlja na FSB-u: Strojari će plesati na balu, a fakultet mogu posjetiti svi koji to žele

Kao i prijašnjih godina, Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu u mjesecu studenome obilježava svoje dane, koji su najbolja prilika da oni koji žele studirati na FSB-u upoznaju pobliže taj fakultet. Organizirano je tako  višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga, ali i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Maifestacija Dani FSB-a održava se čak tri dana, od utorka 14. studenoga do petka 17. studenoga, a obuhvaća više različitih događanja. Sve započinje već sutra u 18 sati, kada se otvara izložba ‘Podvojene ličnosti: strojari-karikaturisti’ na kojoj je izlagač Hrvatsko društvo karikaturista, a nastupit će i Studentsko kulturno-umjetničko društvo ‘Ivan Goran Kovačić’.

U srijedu u 13 sati započinje Dan otvorenih vrata gdje će posjetiteljima biti predstavljene djelatnosti fakulteta, obilazak A dvorane i knjižnice te otvorena mogućnost posjeta laboratorijima, a okupljanje je ispred južne zgrade FSB-a.

U četvrtak će se od 10-16 sati održati Dan karijera, na kojem će se u auli južne zgrade FSB predstavljati tvrtke i studentske udruge. Na tribini karijera od 12-14 sati  bit će održana i prezentacija tvrtki. Dan karijera trajat će i u petak 17. studenog, a poseban događaj svakako je Bal strojara, koji će se tog dana održati u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Na proslavu godišnjice FSB-a, poručuju s fakulteta, pozvani su svi, a detaljnije termine pojedinih događanja možete vidjeti na ovogodišnjem plakatu najave.