Pretraga

Trebaš pripreme za maturu? Evo kako možeš uštedjeti

A- A+

Državna matura velik je izazov za maturante. Testira se znanje gradiva iz cijele srednje škole, za što je potrebno dobro se pripremiti. Oni koji misle kako ne mogu sami ponoviti i naučiti potrebno gradivo obraćaju se posebno organiziranim pripremama za maturu, koji uz pomoć nastavnika s grupama maturanata ponovno prolaze kroz cijelo gradivo. Takve pripreme organizira i Algebra, koje se održavaju u preko više od 10 gradova Hrvatske, a za koje je sada moguće dobiti 20% popusta. Evo što i kada trebaš napraviti!

Iskoristi 20% popusta za pripreme za državnu maturu u Algebri

Stručnjaci iz Algebre svakog proljeća provode najveće besplatno probno pisanje ispita širom Hrvatske, a svojim istraživanjima dolaze do važnih zaključaka. Tako su u jednom svojem istraživanju pokazali kako maturanti mogu poboljšati svoje rezultate za 15 do 20 posto u odnosu na znanje koje pokazuju tom prilikom. Rezultati se mogu još više poboljšati ako se s pripremama krene i ranije, već tijekom zime.

Stoga je upravo sad najbolji trenutak da razmisliš o tome kako se najbolje pripremiti za državnu maturu, a kako bi ti olakšala odluku o upisu, Algebra u ponedjeljak, 17. prosinca organizira Dan ludih cijena tijekom kojega maturanti mogu upisati pripremne seminare uz popust od čak 20 posto. Dan ludih cijena vrijedi za upis u pripreme za državnu maturu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Šibeniku i Varaždinu. Pritom popust od 20 posto vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, za bilo koji ciklus i bilo koje predmete!

Otvorili su i nove lokacije pa se tako od ove školske godine maturanti mogu pripremati za maturu i u Karlovcu, Krapini, Čakovcu, Poreču, Metkoviću, Požegi, Bjelovaru i Koprivnici i ostvariti popust.

Izdvojeni članak

Najboljim maturantima 60.000 kuna i povratne karte za putovanja po izboru

Da su organizirane pripreme za ispit državne mature u konačnici i efikasne možda najbolje pokazuje podatak, izvučen iz statistike posljednjih nekoliko godina koliko Algebra provodi organizirane pripreme u gradovima širom Hrvatske, a koji kaže kako je više od 90 posto maturanata koji su se odlučili za ovu vrstu priprema potom ostvarilo i željeni rezultat te upisali željeni fakultet koji im je bio prvi izbor.

Maturanti se u Algebri mogu pripremati za sve obavezne predmete (matematiku, hrvatski, engleski i njemački jezik), za izborne predmete (fizika, biologija, kemija, psihologija, informatika te politika i gospodarstvo) kao i za specifične prijemne ispite kakvi ih očekuju na medicinskim, filozofskim i arhitektonskim fakultetima.

Svi oni koji žele pristupiti maturi najbolje pripremljeni i najsmireniji trebali bi iskoristiti priliku koja im se pruža u ponedjeljak, 17. prosinca. Ugrabi 20% popusta za pripreme za maturu s kojima ćeš lakše rasturiti maturu!

Više informacija o tome kako možeš ostvariti značajne popuste za pripreme za državnu maturu u Algebri ukoliko se za njih prijaviš tijekom Dana ludih cijena, 17. prosinca, provjeri na linku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap