Trebaš pripreme za maturu? Evo kako možeš uštedjeti

Državna matura velik je izazov za maturante. Testira se znanje gradiva iz cijele srednje škole, za što je potrebno dobro se pripremiti. Oni koji misle kako ne mogu sami ponoviti i naučiti potrebno gradivo obraćaju se posebno organiziranim pripremama za maturu, koji uz pomoć nastavnika s grupama maturanata ponovno prolaze kroz cijelo gradivo. Takve pripreme organizira i Algebra, koje se održavaju u preko više od 10 gradova Hrvatske, a za koje je sada moguće dobiti 20% popusta. Evo što i kada trebaš napraviti!

Iskoristi 20% popusta za pripreme za državnu maturu u Algebri

Stručnjaci iz Algebre svakog proljeća provode najveće besplatno probno pisanje ispita širom Hrvatske, a svojim istraživanjima dolaze do važnih zaključaka. Tako su u jednom svojem istraživanju pokazali kako maturanti mogu poboljšati svoje rezultate za 15 do 20 posto u odnosu na znanje koje pokazuju tom prilikom. Rezultati se mogu još više poboljšati ako se s pripremama krene i ranije, već tijekom zime.

Stoga je upravo sad najbolji trenutak da razmisliš o tome kako se najbolje pripremiti za državnu maturu, a kako bi ti olakšala odluku o upisu, Algebra u ponedjeljak, 17. prosinca organizira Dan ludih cijena tijekom kojega maturanti mogu upisati pripremne seminare uz popust od čak 20 posto. Dan ludih cijena vrijedi za upis u pripreme za državnu maturu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Šibeniku i Varaždinu. Pritom popust od 20 posto vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, za bilo koji ciklus i bilo koje predmete!

Otvorili su i nove lokacije pa se tako od ove školske godine maturanti mogu pripremati za maturu i u Karlovcu, Krapini, Čakovcu, Poreču, Metkoviću, Požegi, Bjelovaru i Koprivnici i ostvariti popust.

Najboljim maturantima 60.000 kuna i povratne karte za putovanja po izboru

Da su organizirane pripreme za ispit državne mature u konačnici i efikasne možda najbolje pokazuje podatak, izvučen iz statistike posljednjih nekoliko godina koliko Algebra provodi organizirane pripreme u gradovima širom Hrvatske, a koji kaže kako je više od 90 posto maturanata koji su se odlučili za ovu vrstu priprema potom ostvarilo i željeni rezultat te upisali željeni fakultet koji im je bio prvi izbor.

Maturanti se u Algebri mogu pripremati za sve obavezne predmete (matematiku, hrvatski, engleski i njemački jezik), za izborne predmete (fizika, biologija, kemija, psihologija, informatika te politika i gospodarstvo) kao i za specifične prijemne ispite kakvi ih očekuju na medicinskim, filozofskim i arhitektonskim fakultetima.

Svi oni koji žele pristupiti maturi najbolje pripremljeni i najsmireniji trebali bi iskoristiti priliku koja im se pruža u ponedjeljak, 17. prosinca. Ugrabi 20% popusta za pripreme za maturu s kojima ćeš lakše rasturiti maturu!

Više informacija o tome kako možeš ostvariti značajne popuste za pripreme za državnu maturu u Algebri ukoliko se za njih prijaviš tijekom Dana ludih cijena, 17. prosinca, provjeri na linku.

Odgovori